naco slova,niekedy staci pohlad,niekedy len ustipnutie do zadku,aa,to som ja clovece,pozri sa na mna...(srandovala som(aa,rozdejte lechtatka),nestipem ludi do zadku.hm,alebo ano?


mohla by som zacat .ahoj vsetci.volam sa daniela,mam sestnast rokov,nastevujem gymna....he?nie,to by ma asi celkom nevystihovalo.
lepsie by snad bolo:hi pipl,tak nazaciatok,
neznasam: nespravodlivost,zovseobecnovanie,chalanske ruzove tricka,nacizmus,rasizmus,povysovanie a namyslenost.a este,ked mama rano krici:danieeeelaaaaaa,vstaaaaaavaaaaj,upratovat trebaaaaaaa....to ma neskutocne irituje,a zvacsa na to nereagujem...
milujem:jurka,sladkosti,pizzu,mojich priatelov,moju family(akoby to uz bolo bez tohto zvycajneho klise),KNIHY-heracika,a ine good bychle,SPANOK,HUSLE,hudbu,simpsonovcov a este lepsiu futuramu,bryndzove halusky a luky.


rozhodla som si napisat si nejaky ten blog,aby som vyjadrila svoju nespokojnost nad dnesnou mladezou,a este hlupejsimi rodicmi.a vsetky problemy tykajuce sa toho.niekedy rozmyslam,ci som ja neni normalna,ked nefajcim,nepijem(no) a nezadrbavam sa s hocikym hocikde hocikedy(no dobre,uz ziadne hoci...

 Blog
Komentuj
 fotka
dudu89  28. 12. 2007 17:08
vystihujuce... keby som ta nepoznal, poviem ze si sialena... pockat? ty si sialena!!!

a to ta poznam!!!

btw, pekny den!

ako sa inak mas?

btw, nerobim si propagaciu, ale mohla by si si precitat moje blogy a napisat co si o nich myslis...?

dakujem... inak, peke fotky... ( a ja som kde? :o)
 fotka
ilovednb  24. 1. 2009 16:55
WAA, knihy mám aj rád, škoda, že málo ľudí číta. Aké máš najradšej ????
 fotka
kyashii  25. 1. 2009 20:42
Podľa mňa si úplne normálna ...ani ja nepijem, nefajčím, nezadrbávam sa s hocikým hocikde ...Alebo sme dve nenormálne
Napíš svoj komentár