Aj vy ste sa vybrali cez Vianoce sánkovať?

Aj vy ste tak učinili deň pred tým,ako poriadne napadol sneh a na svahu vytŕčal každý jeden kameň?

Aj vy ste si na mamine naliehanie obuli staré čižmy(,,Preboha,veď tie nové si poškrábeš,,) a po prvom spustení sa vám rozpadol zips,čiže ste nielenže narazili do stromu,ale ako bonus ste mali aj topánky plné snehu?

Aj váš dvadsťtriročný brat našiel super lúku,ktorá bola prešpikovaná kameňmi,mraveniskami,poprípade už zabudnutými krtincami?

Aj vám sa kôli spomínaným okolnostiam zlomila noha?

JEEJ....vitajte v klube

Ono,takkto to dopadne,keď ste infantilný a máte pocit,že by bolo super vrátiť sa do detských liet,keď ste sa bezstarostne spúšťali hore na Kormošovci.

Zozačiatku to bolo fajn.Prišla som na pohotovosť a veľmi milý pán doktor mi vysvetlil,že mám sedávať doma na zadku,aby sa mi nenaskytovali možnosti napríklad...zlomenia si nohy.
Potom mi vysvetlil,že za trest(?!)budem teraz zo dva mesiace hrať debila s barlami.Poslal ma do sadrovne,kde mi postaršia pani šermovala okolo nohy cirkulárkou.Jediné príjemné bolo,že mi sadru nedali s ľadovo studenou vodou,ale s príjemnou horúcou.aaah...

Potom prišlo veľmi žartovné obdobie.Vtipy typu
,,AAA,zazvoň,veď Danka nám otvorí,,
,,heej,poznáš tú básničku Kameň na medzi?,,
,,noooooo,pohni si,,
až po
,,Danii,donesieš mi vodu??,,
(čo teda vôbec také vtipné nie je,pretože keď skackám,voda sa každým ďaľším ,,skacnutím,, vylieva viac a viac.Preto mám v izbe jeden hrnček pernamentne,a keď som smädná,donesiem si vodu vo fľaške,ktorej obsah do neho vylejem)
Teraz som ešte nápaditejšia,a kedže najradšej jem v izbe(pri simpsonovcoch,konečne som sa dostala k daľším sériam)viem si prenášať už aj horúce nápoje.Stačí si ho v kuchyni položiť na zem,potom trošku poskackať,načiahnuť sa,zas si ho položiť na zem,čo najdalej,zas trošku poskackať,a tak pokračovať až do izby...

Môj koniec nastal,keď som sa dostavila na kontrolu.Urobili rtg a pán doktor mi slovami odborníka povedal,že sa to posunulo(mám zlomeninu v členku)a že to v pondelok bude operovať.Dostaviť sa nalačno o siedmej.

O ou.Fakt som zbabelá.Fakt som sa bála ako malá.Slzy sa mi pri slove operácia silou mocou drali z očí a nestíhali odtekať zo slzných kanálikov.(to sú malé dierky v očiach pri koreni nosa,čo som teda ako malá nevedela a myslela som si,že mám(samozrejme ako jediná)diery v očiach)

Tak som sa s tým postupne zmierovala.Až do vtedy,dokedy mi jeden môj priateľ nepovedal,že ak ma idú operovať v Považskej Bystrici, to tam ani nemusím ísť,že to mi zlomí(iste chcel povedať napraví)aj on,s podobnou kvalitou.

A tak zrazu všetci začali zháňali iných doktorov.Tato obtelefonoval celý Púchov,mama počúvala cez handsfree,môj výborný bývalý vybavoval cez rodičovstvo všetkých možných ortopedikov v Martine,až som sa ocitla v Žiline-u najlepšieho špecialistu.

Dal mi dole moju ločkajúcu sadru,nasadil dlahu,poslal ma na rtg,a kázal chlapcom(narozdiel od tety s cirkulárkou v PB mi v ZA robili sadru traja muži nech mi sadru dorobia.Že sa neposunulo absolútne nič a že ma operovať nebudú.

V Považskej by mi operovali zdravú nohu.

Ach jaj,dúfam,že mi tam nabudúce vytrhnú zdravý zub.A čo,aspoň dva.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
dhampir  17. 1. 2009 14:15
ja som sa bol sankovat minulu sobotu z kamaratom
a takisto sme dopadli.... teda velmi podobne ako ty
kopec.. vycievjuce kamene a inkriminovany krik do ktoreho sme 3x po sebe havarovali... boli ma koleno mozno mam v nom vodu abo co.. a takisto som si poskrabal tvar a rozbil usta lebpo v tej rychlosti sa mi podarilo preletiet cez kamarata rovno ksichtom do krika... a cez neho pristat na zemi... som isiel domov riadne poobijany
 fotka
lajlika  17. 1. 2009 14:16
že?a vraj,sánkovanie je pre deti
 fotka
srdce1357  17. 1. 2009 14:47
ehm akčné. a že prečo nemám rada zimu!
 fotka
stina  17. 1. 2009 15:45
toto iste sa stalo aj mojej zene jeeejda,danii,to si ty
a toto:ak budes chciet najblizsie doniest pohar vody(samozrejme ako obcerstvenie pri uceni )prikaz detiskam,sak isto nic neorbia ako ich poznam
 fotka
acheronka  17. 1. 2009 16:33
uprimnu sustrast taketo haluze budes moct rozpravat svojim vnucencom
 fotka
mardzi93  17. 1. 2009 20:56
ja som si akurat predvcerom vyklbĺila ruku...
 fotka
jackmaker  18. 1. 2009 17:38
Danielka, vidíš to..dopadlo to dobre
 fotka
antja  19. 1. 2009 17:35
ver mi, ze ti nezavidim
ked som bola mensia, som si tiez vyvrtla nohu, a vybrala som si lad namiesteo sadry, tak som doma trcala s ladom na nohe a rozhybavala to
drzim palce, nech sa uzdravis co najrychlejsie
a mozno ti tu sadru daju dolu aj skorej
Napíš svoj komentár