MRCHA = Nie nie je to len príliš hrubo použité , teatrálne znejúce slovo ktorým označujeme ženu , ženúcu sa za mužom ktorého už veky milujeme.
Mrcha je povečšinou žena, nie je nutným symbolom dokonalosti.
Vôbec nemusí mať lepšie vlasy, nohy ani prsia . Pokojne môže byť o 20cm nižšia ale jej sebavedomie siaha určite vyššie než to vaše ktoré sa pohybuje na úrovni stroskotanca.

Hodnoty vidieť nie je , o tých je teda škoda hádzať reč, teda aspoň pre mrchu. Aj keď urpútne presviedča všetko okolo seba že jej svet je založený na askéze rodine a svetovom miery- to všetko patrí k jej imidžu. Tak isto ako miera jej sebestačnosti. V popredí je samozrejme jej finančná nezávislosť a zámožnosť jej partnerov je úplna náhoda .. a materiálne zabezpečenie potom ku vzťahu akosi bezprostredne partí.

A teraz úprimne, bez morálneho hľadiska(ktoré je už aj tak zbytočné hľadať)
Kto sa má lepšie? Vy či ona?

Nemusím odpovedať.Túto otázku by mali zaradiť medzi všetky tie "osobné" na ktoré sa z hľadiska slušnosti pýtať nemá - plat, náboženstvo, politika.

O čo sú tieto ženy menej iritujúce ako vyššie spomínane veci?

A prečo vlastne mužské ego nevidí takúto prísavku na svojom účte a duši?
Nie, táto žena nie je ničím výnimočná. Teda ak považujete za výnimočnosť byť bezcitnou a malichernou vypočítavou bezduchou osobou ktorej problém podľa mňa spočíva vo výchove. Vzhľadom na vyššie uvedené skutočnosti, to dnes dokáže už naozaj každý- aj ja aj vy.
My sme si len vybrali inak.
To je celý problém. Vybrali sme si lepší .. podľa niekoho horší život.

Je pravda že jeden človek nemôže mať vždy všetko, ale dvaja áno. Mrchy nikdy nebudú mať všetko pretože nikdy nebudú mať polovičku. Budú mať muža, macha, poslanca, investora, riaditeľa, speváka, ale nebudú mať polovičku. Lebo človek ktorý si vyberie život bez hodnôt, nemôže mať jednu základnú denno denne vedla seba- lásku.
Takže nezáviďme , nemáme čo. Len nešťastný naoko prekrásny život plný pôžitkov , v skutočnosti útrap , zatrpknutého človeka ktorý vie žiť len pre seba , a nepoznať chuť zodpovednosti za iných.
Je mi ľúto všetkých mrch , že nikdy nebudú mať život ako my, vy .

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár