-Zavolám mu, počkaj minútu-.

-Nie nemusíš dnes nebude doma išiel vybavovať nejaké veci-.

-Aha, nevedela som, že spolu žijete.-

Sarkastická poznámka,ktorá nemala naznačovať hnev len obyčajnú súvislosť ktorú asi nikto nevidel.
Kamarátky sú kamarátky vždy nimi budú a nech by sa stalo čokoľvek nepríjemnosti sa medzi nich jednoducho nezapletú.Ale mať kamarátku a človeka ktorý chce s každým vychádzať dobre a samozrejme aj so spomínanými kamarátkami ,spôsobuje celkom obyčajný pocit obyčajnosti s troškou odlišnosti z ...nevedno akých dôvodov.

Asi tých vzťahových keď sa tie veci medzi dvoma ľudmu zvyknú nazývať láskou-vzťahom.
Fajn , ale ako sa to vlastne prejavuje?
V rade stojí kopa dievčat kamarátok známych bývalých lások či povrchných známosti.
Samozrejme ukončiť alebo skôr jemne prerušiť kontakt s každou v dobrom je obdivuhodné.Skóre sa vyrovnáva odlišnosti možno vidieť len v drobnostiach, preto asi ženy dbajú na detaily.
Histéria pokračuje, bola by snáď lepšia arogancia v podobe nedbalosti?
Vyskúšame? Nie. Prečo? Pretože nám dokážu ublížit detaily nieto ešte veľké veci ktoré by nám rovno spôsobili kómu.Okrem toho v láske nie je miesto na vracanie úderov.

Pozrela namňa akokeby som povedala niečo totálne podpásové nadýchla sa aby po stíkrát vysvetlila skutočnosť, že je to všetko vporiadku.
Ja viem, že všetko je, ale vnútorný pocit neoklameš.
Keď o tom o kom by si mala vedieť najviac vieš všetko len z počutia, keď spriatelíš dvoch ľudí ktorých máš najradšej čo na škodu nie je. Ani tu nezohráva dôležitosť žiadna majetníckosť či jemná žiarlivosť,ale je celkom normálne riešiť veci vo dvojici.

Vzťah nie je psychologická poradňa a ani zábavným parkom ale nefunguje na princípe rameno číslo tri je voľné bež sa vyplakať, ako náhle bude všetko perfektné vráť sa do nášho vzťahu.
Problémy(okrem iného) sa prekonávajú v dvojici,alebo to bola len naivná idylka z príkladného života?


Tak teda vstaneš...všetko predýchaš, jednoducho sú to blbosti, vraj ...

Pre niekoho je dôležitý zážitok v parku a naháňačky okolo stromov, pre niekoho pád z honbálky pre iného zas spoločné chvíľe a dlžka vzťahu a pre niekoho zrejme choromyselného a histerického je podstatný preukaz v skautskom krúžku ktorý si vlastnil ako osem ročný, pes ktorého čaká operácia alebo vôbec zistenie že nejaký pes existuje, pocit ktorý máš keď niečo nie je v poriadku, pochybnosť ktorú prechovávaš k niekomu kto sa ti zdá nevhodný,pocit potreby, pocit lásky, ktorý nepríde z hodiny na hodinu,nepríde s bozkami ani oduševnelými lichôtkami, príde s tým čo je pre človeka najdôležitejšie, hranicu malicherností má asi každý určenú ináč...

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
lovinme  24. 2. 2009 20:34
sranda že najlepšie blogy píšeš s najväčšími nervami a ... tu netreba nič objasňovať nič vysvetlovať nič ... si úžasná a všetko vieš čo a ako je a ako má byť ... len škoda že sa to odlišuje :/

máš však dosť síl na to aby si vyriešila akýkoľvek problém a ja nemôžem robiť nič iné len stáť ďalej,usmievať sa nad tým ako sa ti darí a v duchu snívať o nesplnených túžbach nakopať matrixa doriti ...
 fotka
janulka3112  9. 3. 2009 07:55
dávam ti svoj hlas, lebo tento článok bol perfektný... aj som sa usmiala, lebo máš v istých veciach pravdu. Dosť dobre, naozaj
Napíš svoj komentár