Môžme komunikovať s kýmkoľvek keď máme pocit že niesme počúvaní, aj s obrazovkou počítača a tváriť sa že nám rozumie, že vie o čom hovoríme a možno sa aspoň vyhneme zbytočným každodenným hádkam ktoré solia či osladzujú náš už aj tak dosť korenistý vzťah.

Muži vždy majú pocit že keď uniknú z dosť dusného prostredia je to to najlepšie čo môžu urobiť.
ženy zas majú pocit že zľahčujú, že niesú počúvané a ak niesú počúvané niesú ani ľúbené.
Myslím, že je to ten nakrutejší spôsob hádky patriaci do kategorie "blbosti"- mužské zľahčovanie so šľachetným úmyslom, potom nasleduje mužské zamotávanie sa do vlastných náhodou prezradených myšlienok ktoré už aj tak spôsobili dosť problémov no snažiac sa vysvetliť ich podstatu a výjsť z nich bez ujmy na zdraví sa zahrabávajú do vlastných kontextov a dôsledkov ktoré si my vieme svojimi ženskými princípmi vysvetliť.
V podstate neznášam rozdiely medzi mužmi a ženami, alebo skôr neznášam keď sa vo všetkých knihách rozpitvávajú až návratom k praveku a snažia sa nám podstrčiť vedecké poznatky a čísla, ktoré vždy vyzerajú vierihodne.

Rozčuľujem sa radšej s klávesnicou komunikujem sama so sebou a trepaním do tlačidiel si vybíjam aj tú malú násilnicku zlosť ktorú mi nik neverí.

Cítim sa ako v teritoriu žien a mužov kde sme sa vrámci existencii boli nútení premiešať, teraz spolu bojujeme sami proti sebe do ošalenia a nevieme prestať až pokým nás nie je príliš málo a tak zmeníme pozície a plníme svoju biologickú úlohu.

Choré, prístupy keď muž robí len to čo žena chce a žena zas očakáva že to neurobí pretože ju ľúbi- v skutočnosti to vlastne nechce,napriek kriku a hádkam sa bude snažiť a on zas zmýšla príliš jednoducho počká kým sopka vybuchne a nezasiahnu ho ani jej najmenšie úlomky nieto aby aby sa topil v magme.

Ale čo keď my niekedy chceme aby ste sa kvôli nám topili?
Aby sme vám mohli podať ruku a romanticky zakončiť veľký výbuch slovom nehnevaj sa nemohla som to udržať
Pre vás je jednoduchšia cesta, fajn udobrime sa, predsa je to lepšie vyriešiť skôr a zabiť ten pocit viny ktorý ma ubíja. Tak prídete s nenormálne presvedčivým "prepáááááč, ja som idiot" v lepšom prípade vymyslíte niečo podobne "originálne" a keď to pocítime ako výsmech nestačíte sa čudovať.

Koniec, som vybitá, ženy niesú zložité , muži sú príliš jednoduchí a tak nikto nerozumie ničijej forme zmýšľania a miere zložitosti, preto sa len nemnožíme ako škrečky ale stále dookola tvoríme vzťahy a plačeme že sme samé.

 Denník
Komentuj
 fotka
lovinme  28. 12. 2008 14:57
staráá dobráá julka je späť !
prepáč že sa smejem je to z mojej strany kus netaktkné ale ... ja neviem čo ti povedať,zmier sa s tým a ži si ďalej svoj život ? nvm asi
ak nechceš dokonca života plakať že si sama resp.hovoriť nám i samej sebe že ti to vlastne tak vyhovuje
 fotka
janulka3112  29. 12. 2008 19:15
heh... tak týmto si ma dostala, vieš prečo? Lebo ja som presne tá, ktorú si tu opísala... citlivá, rozmarná a presvedčená o tom, že pokiaľ muž nebude pritakať, na to čo ja chcem, som tá najnešťastnejšia osoba na tomto svete... ... asi by som sa mala uvedomiť ...
 fotka
7.up  3. 1. 2009 01:49
horšie je keď sa večne topíš len ty a nik Ti nepodá ruku..
a posledný odstavec je pekne napísaný. ale to s tými mužmi hmmm
 fotka
flascha  17. 2. 2009 20:19
Asi naozaj zacnem kokmunikovat s monitorom... S chlapmi to nema perspektivu
Napíš svoj komentár