PODOTIKAM NIEJE TO PRE LABILNICH LUDI ALEBO PRE LUDI ZO SLABIM ZALUTKOM

Ked som mal 10 rokov tak ma zrazilo osobne auto isiel som po ceste ces ktoru isla dialnica ja som pred ielnicov zastavil a pozrel sa do prava a do lava ci nejde niake auto z lava isla dodavka ktora mi preklila osobne auto ktore islo z preva a ktore som si tim padom nevsimol a isiel som na druhu stranu cess dialnicu. Tam ma zrazilo auto znacki micubusi(nevie ako sa to pise )ja sa pametam as v zachranke ze co sa stalo a sestra mi povedala ze mam zlomenu nohu a zlomenu ruku abi som sa nehibal s toho co sa stalo po naraze som sa dozvedel ze sa ma sofer pital co sa mi stalo a ja ze som nereagoval na neho co hovoril ked ma priviezli do nemocnice tak som isiel na rengen celeho ma rengenovali potom ma siel zosivat bivali primar nemocnice v Povaskej Bystrici. Zacal nohov tu som mal zlomenu v pistale bola to triestava zlomenina to bolo z predu nohy a mal som zlomenu aj ihlicu na nohe to bola prava noha a lavu ruku som mal zlomenu v lakti tam mi dali potom neskvor klin abi som mohol pouzivat barle potom mi zosival prave plece prave oko nie oko ale nad okom. Uz som bol celi zositi tak mi povedali ze na chirurgiji nemaju volne miesto tak mi volali z Puchova sanitku abi som lezal v puchove kde som aj bival priviezli ma na intenzivku tam som bol pozorovani a na pristrojoch zapojeni do druheho dna potom ma dali na decku izbu kde som bol sam.Na druhi den si doktor vsimol ze prave oko nezatvorim uplne tak volali do PB ze co je vo veci ze to treba rosparat a zosit znova. Tak treti den som siel na operaciu s tim okom a doktorka sa ma pitala kedi sa mi to stalo a ja som jej povedal ze 10.10.2000 o 10:00 a ona mi povedala ze preco jej doktor nevolal ked mala sluzbu,potom mi to rosparala a ili sme na operacni stvúl aby mi to zosila cele zosivanie trvalo 1 hodinu a po jednej hodine ked sme isli prec tak mi povedala ze sa nieco naslo o com sme nevedeli ani mi to mislela seba a mna a potom mi ukazala co tam nasla doktorka v tom oku nasla tam skolo asi vo velkosti0,5x0,5cm. potom nastali dalsie operacie nohy,ruky.A co sa stalo soferovi nemal ani skrabanca.A potom celkovi cas co som travil v nemocnici boli to 2 mesiace a potom som kazdi den chodil na prevezi do skoli som vlasne nechodil celeho pol roka.A co sa stalo vodicovi ako ho obvinili dostal len podmienku a papiere mu nezobrali.Ale potom sme skrs toho boli na sude a tam sudca povedal ze je on vinni.A musel zaplatit pobit v nemocnici aj sud a sanitky. A ja mam este teras v nohe priehlbinu hlboku ppol centimetra.Dostal som peniaze od poisky ale to mi nenahradi to utrpenie tu bolest co som si musel vitrpiet.TOTO BOL JEDEN ZO SKUTOCNICH PRIBEHOV TOTO CO SOM TU PISAL TAK SA MI VAZNE STALO.

OTASKI ALEDO DOTAZI KU PRIBEHU PISTE NA KREK

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
werefrog  22. 2. 2008 06:38
tak toto sa vazne neda citat. Pises jak 10 rocny
 fotka
babyboy  22. 2. 2008 10:30
sux,

sqvela gramatyka chalan. Je vydyet ze s tei nehodi sy trocha mymo.
 fotka
snica  22. 2. 2008 11:50
no jo .. fakt sa to nedalo citat ... prva veta ma hned zabila ..prepac mohlo to byt zaujimave..
 fotka
lencilicious  22. 2. 2008 14:01
chybal si asi vtedy, keď ste preberali trvde y a suvisle vyjadrovanie...
 fotka
-veronka-  22. 2. 2008 14:39
No jo, fakt to nemaju asi citat ludia so slabym zaludkom...skoro ma jeblo z tej slovenciny...az sa hanbim, ze byvam tak blizko pri tebe ...hrozne...to je sice krasne, ze ty si trpel, ale vies, ako som JA trpela po kazdom slove?!
 fotka
lilu  22. 2. 2008 18:28
Dalo ti to veľa námahy spôsobiť úplnú gramatickú revolúciu ROFL

Toto nebude tvoj prvý nick na BIRDZi...
 fotka
matias1  23. 2. 2008 14:23
je to fuk pokial vieme co chcel povedat ved nekritizujte....
 fotka
bullka  27. 2. 2008 17:07
mno to akoby si mal fakt iba 10 rokov...no kym som rozlustila nejake vety :-! no amen...nemala som to radsej ani citat...a myslim ze to je tvoja chyba bo cez dialnicu by sa nemalo chodit a ked uz tak si mal pockat kym odide ta dodavka a potom sa lepsie uistit... no esteze to mam za sebou aj ked to bolo strasne citanie
 fotka
krugondrej  2. 3. 2008 07:18
Upozorňujem, že človek, ktorý sa tu prezentuje ako KREK nemá nič spoločné s agentúrou OK fotomodels a svojím testom na konci informácií o mojej agentúre hrubo poškodzuje meno agentúry.

Navyše svojou absolutnou neschopnosťou zvládnuť slovenčinu hrubo poškodzuje meno majiteľa agentúry, teda mňa. Budem ho kontaktovať na jeho mobil a podniknem príslušné právne kroky na ochranu mena mojej agentúry a mňa osobne.Ak potebujete ďalšie informácie o mne zavolajte /stačí prezvoniť/ na 0905834674.



RNDr. Ondrej Krug

majiteľ agentúry OK fotomodels



Upozorňujem, že môj vek tu zadaný je nesprávny. Mám 55 rokov a systém mi to nedovolil zadať .

Ak máte pocit, že zo strany kreka prišlo k nejakým sľubom, ktoré zaváňali trestným činom, tak ma informujte.
Napíš svoj komentár