Ahojte všetci

...no tak pár slov about Myself. heh takže Renulka to som ja. To, že čítaš tieto riadky znamená, že si sa pravdepodobne nejakým omylom dostal/la na moju stránku abo si moj friend. Ale mne to nevadí, nemusím byť populárna preto aby som bola šťastná. Momentálne tretiačka na OA v SE žijem normálnym životom. Od Pondelka do Piatka sedím doma na zadku a ako tak sa snažím sa dokopať k otvoreniu nejakého školského zošita. Pass Pass Pass.

No keď príde piatok tak z milého koťáťka je šelma ktorá vyráža so svojimi "spolu-šelmami" na "lov" zábavy. Soboty skôr trávim relaxom po tom "namáhavom love zábavy" nedeľa je kritická, bo sa naskytuje myšlienka, že aaaaaa zajtra škola.

Načo sa učíť šak čo že? nom to nie je celkom pravda, ale ja ti to vyhovárať nebudem. Veď si určite nejaký/ká puberťák/čka, ktorý/á má svoju hlavu a nenechá si rozkazovať. to smieš, to zasa nie. Fuj! Bak! nehrozí, nie sme už malé deti, aj keď naši rodičia akoby uviazli v imaginárnej časovej smyčke a neuvedomujú si, že čas plynie strašne rýchlo na to, aby sme nad niečím rozmýšlali dlhšie ako treba .. Však?

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár