Taká krátka úvaha, ktorá ma možno aj trošku predstaví tím, ktorí vedia čítať medzi riadkami.


Sama trčím niekde mimo tohto sveta, zajatá vo vlastných predstavách. Už nežijem svoj vlastný život, stala som sa v ňom len akýmsi pozorovateľom…Pozorovateľom, ktorý už ani nevie čo je skutočnosť. Možno to tak bolo vždy, len ja som si to doteraz neuvedomovala.

Okolo nej bol kopec ľudí. Celkom obyčajný a v podstate aj celkom veselý svet. Zopár problémikov ale v podstate nič tragické, Žila medzi nimi všetkými a oni tento svet pre ňu tvorili šak čo by tu bolo bez nich??? Tých na ktorých jej najviac záležalo??? bola pri nich... stála neďaleko... ale cítila sa tam ako votrelec.


v podstate bola od nich oveľa ďalej vzniesla sa vysoko medzi oblaky


Lietala ...práve zažila najkrajší deň svojho života.. splnili sa jej všetky priania ocitla sa vo svete kde bolo všetko možné tancovala vo vílej bubline vznášala sa ďaleko od všetkých problémov pod sebou videla len svet plní šťastia bola tu síce úplné sama ale vôbec jej to neprekážalo ... cítila okolo seba všetkých ktorých mala rada a ktorí mali radi ju, boli pri nej a nikdy by ju neopustili.


No bublina praskla, nemohla vydržať do nekonečna....


Úžasný vysnívaní svet bol na míle vzdialení. Hustá hmla všade naokolo. Len ťažko rozoznávala svet okolo seba. Z ľudí okolo zostali len prízraky ktorým nevidela do tváre. Zostala sama so svojimi pocitmi, svojimi myšlienkami.. ničili ju...oberali ju o všetku silu nevládala im dlho vzdorovať.


UŽ tomu chápete? Nemôžem žiť v ”skutočnom svete,“ niečo by mi vždy chýbalo... keď sa o to pokúsim.. je to len odraz života niekoho iného...ale takto zostať nemôžem. Nevládzem! Nájde sa niekedy niekto kto dokáže tieto tri svety pre mňa spojiť???

 Denník
Komentuj
 fotka
elwen  22. 2. 2008 21:57
Ja mam tiez svoj imaginanrny svet a je mi tu fajn lebo je natolko relany aby ma to bavilo
 fotka
kometka  22. 2. 2008 22:18
no vis ale ja mam dakedi pocit ze by som mala zostupit s tych mojich oblacikov do reality a to byva niekedi celkom neprijemne
Napíš svoj komentár