Nie je to tak davno čo som oslavoval 17ku, pomali to budu 3 roky. Je len sranda ako velmi som sa zmenil, čo vsetko sa zmenilo a čo ma ovplyvnilo. Dnes ked sa môj živod dostava do kolaji z ktorych zrejme nebudem moct odbočit lebo sa "zaradujem" do spoločnosti, praca, byvanie atd. prichadza na mna neblahy pocit. Fakt ma štve že oddnes bude moj život taky a taky, s malymi odchylkami bezny, radovy, nudny, otravny, neznesitelny.
Som relativne zdravy, silny, mam chloveka o ktoreho sa mozem opret, ktoreho milujem a pri ktorom stojim. Nie je to malo, uvedomujem si to, viem ake vzacne je zdravie, aka krehka je sila, a aka vzacna laska, to vsetko viem, ale nemože byt toho viac?

Budhisti kažu vzdať sa vsetkych tužob, vzadať sa ega, Nietzhe hovori že je pre kazdeho človeka prirodnena "vola k moci", tužba ovladnut poznanie, vedomie atd. Priznavam sa že medzi tymito brehmi stale plavam. Možno o dalsie 3 roky tu budem pisat užastne životne tezy, no dnes stale neviem kam. Nechcem žit ako každy, mam energiu menit veci , pretvarat svet, skratka som mlady , plny sily je to potencial ktory nechcem premrhat.

Teraz by asi mal prist ten užastny zaver, niečo čim uzavriem tento zbytočny blog. Ja vsak žiadny zaver nemam, nemam odpovede, snad len milion otazok,na mna na vas, na nas na vsetko.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
johnysheek  10. 6. 2009 00:53
zaujimavy blog



otazky su sucastou zivota a motorom pokroku..

energia je dolezita, len ju treba spravne vyuzit.. a hlavne zvolit spravnu strategiu.. hned svet nezmenis, ale svoje okolie a seba mozes



no jo.. idem ta nasledovat.. lets rule over the world
Napíš svoj komentár