"Problém Hollywoodu je, že točí neskutočne a zbytočne sračky. Nie niesom nejaky uťahaný filmár, ktorý s fajkou keca o existenčionalizme, alebo čo. Ale naznášam špatné herečtvo, ubohú réžiu a náhodne zlepené keci o ktorých štúdia hovoria ako o próze. Ide o nedostatok realizmu. Realizmu, to sa v dnesnej americkej kinematografii velmi nevidi.
Napríklad Psie dopoludine, Al Pachinova najlepšia vec, okrem Kmotra a Zjazvenej tvare. Majstrovská réžia, skutočný zážitok, úžastná kamera a i herci, scenár, všetko dokolale, ale... nikam nepokročili.
Čo keby chcel Sonny v dopoludí utiecť a tak vyhrať, čo keby to naozaj chcel... čo keby a o to ide, začal tých rukojemníkov strieľat, bezmilosti stieľať. Splňte naše požiadavky lebo tej kozatej blondíne odstrelim hlavu a bum-prask.
Žíadny autobus? Fajn.
Koľko mám rozmáhnuť nevinnných rukojemníkov po okne? Aby mesto zmenilo spôsob vyjednávania? A o tom bol rok ´76. Nebolo CNN ani CNBC ani internet...
A čo by bolo dneska? Myslím rovnakú situáciu ako rýchlo by media zbláznila mesto, za pár hodín by to bol určite najväčší trhák od Bostnu po Budapešt.
1O rukojemíkov...20,30, všetci bum-bum jeden za druhym...
Všetko v detaile plus počítačove triky... krv tečie z plátna.
A prečo sa to vsetko malo stať? Kvoli pár miliónom dolárov?
Hmmmmm... to ma len ta napadlo, nevypadá to síce ako normálny piják ale čo keby? ...."

tak to je intro

 Recenzia
Komentuj
 fotka
johnysheek  10. 6. 2009 00:49
lol.. ides do filmu..



ale ved amici na tom dobre zarabaju.. pre bezneho amika su to svkele filmy pre tych co sa nad nimi chcu zamysliet nie,ale sme predsa amici, tak spolu drzime..

a my ostatni.. vacsina su konzumenti tv.. takze.. holywood survives
Napíš svoj komentár