04/04/13 vecer som isiel spat s tym, ze rano sa zacnem hned po prebudeni (samozrejme este smer WC a ranajky, ktore mi hadam pokazde, ked som doma, pripravi moja skvela mamina - dakujem ! ) ucit na skusky. Uz dlhsiu dobu sa ucim riadit podla svojich pocitov a dnes rano nastala opat zaujimava situacia.
Vstal som po tom, co som sa uz viackrat obracal v posteli a na hodinkach ukazovalo nieco malo po pol desiatej. Absolvoval som WC, presiel do kuchyne, kde sa uz na mna na stole usmievali ranajky – oblezene chlebiky. Zistil som vsak, ze nemam hlad . A popravde, toto sa mi tusim este ani nestalo. Dokonca som sa chcel donutit, ze si dam aspon jeden kusok (boli pokrajane na viac kusov). Ale nejak som sa nepohol.
,,Okey“ – povzdychol som si nahlas, ,,tak teda neskor“. Otocil som sa a zamieril do svojej izby. Do elektrickej siete som zapojil napajanie od Notebooku a domaceho kina (len zvuk 5+1) a potom uz samotny ,,notas“ a domace kino. Po nastartovani Windowsu (ano, original ) som si klasicky zapol ,,facebook“ a po skrolovani (prezerani noviniek) ma zaujal clanok zo skupiny ,,Myslim pozitivne – oficialny blog veselych veci“:
„Základní ingrediencí úspěchu je vášeň. Tu máme v sobě všichni. Každého něco baví. Drtivá většina lidí má však podivně nastavený systém – práci vnímá jako zlo, ze kterého se svírá žaludek, a baví se až ve volném čase. Přitom volna je logicky méně než pracovního času. Lidé si tedy život dobrovolně obracejí naruby a většinu času věnují tomu, co je netěší....“
Hilton tvrdí, že lidé si rádi věci komplikují. Raději pochybují než přemýšlejí.
A pod clankom link:
» www.firstclass.cz/mysleni-bohatyc...
Po tomto precitani som sa nad sebou zamyslel. Je pravda, ze v poslednej dobe som rozmyslal, ako sa dostat co najrychlejsie k peniazom. Aj sa mi to podarilo pomocou jednoducheho duchovneho...hm, nazvem to ,,cvicenie“.
Mojim snom/cielom je, aby mi podarilo ocistit svoje okolie a kludne aj cely svet od negativity. Viem si velmi zivo predstavit buducnost, ako nieco nadherne. Aby sa priroda vratila, alebo skor, aby sme prirodu vratili do jej povodneho stavu – predstavte si ciste jazera/rieky/moria. Jedlo, v tomto priprade mam vsak na mysli hlavne ovocie a zeleninu, ktora je cerstva, bez chemickych prisad, resp. nie je pestovana v laborke, ale cistej pode (neviem, ci som to spravne nazval – nemam s tym skusenosti ).
Pamatam si, bolo to vsak uz davnejsie, otec priniesol domov plnu prepravku cerstvych rajcin/paradajok. Ze su vypestovane prirodne, bez roznych prisad. Tak som si jednu teda vzal. Rozkrojil ju na viac casti – popravde, bola dost velka a vyzerala uz sama dost prirodne . A ochutnal. To vam bola chut. To bolo neporovnatelne s tym, co sa predava v marketoch. Hned som ju celu zjedol a vzal si dalsiu Velmi rychlo sme ich vsetky skonzumovali. Toto sa mi vrylo riadne do pamati. A ked si predstavim, ze by malo xkrat lepsiu chut kazde ovocie/zelenina...No ta predstava je velmi pekna. Ako to vsak zrealizovat?
Na to clovek potrebuje pozemok, dobru podu a dalsie veci. Beha mi to vsak po mysli stale.
Tu asi ukoncim svoju viziu a vratim sa k prvemu linku – mojou vasnou je pisanie a fotenie. To ma aj viedlo k napisaniu tejto kratkej...uvahe?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár