Ešte pred pár hodinami bola vonku s najlepšími kamoškami a so skvelými chlapcami a skvele sa bavila. Teraz ale sedí v izbe, blúdi po nete a píše tým jediným dvom ľudom, ktorí sú v tej chvíli na icq. Spomína na chvíle, ked si písali. S tím bezchybným chlapcom, s ktorým si tak rozumela. Co ked ho videla už naposledy? Co ked sa už nikdy neozve?Ale prečo? Ved si predsa tak rozumeli, tak prečo jej prestal písat?Prečo si vymazal jej číslo z mobilu?Kde je chyba? Takéto a mnoho dalších otázok jej vrtá hlavou. Ale už sa rozhodla..
Je okolo jedenástej hodiny večer a jej rodičia išli spat. Do batohu zbalila pár vecí, ešte v rychlosti napísala rodičom list, aby o nu nemali strach, že sa skoro vráti a že je v bezpečí, otvorila okno a pozerala von. Pozrela sa na oblohu, na ktorej nebola vidiet jediná hviezda. Vyliezla z okna von a vydala sa na miesto, kde ho naposledy videla, kde s nim naposledy rozprávala. Bola to stará lavička. Ale teraz už nebola v tom krásnom, slnkom presvietenom parku. Bola schovaná v tme. Nikde nikoho nebolo. Sedla si na nu a v hlave sa jej vybavovalo všetko co tu pred niekolkými hodinami prežili. Jak sa všetci smiali. Vybavovalo sa jej každe slovo. Každý pohlad...Naraz začalo pršat... Schulila sa do klbka a studené kapky vody, ktoré boly rovnako smutné ako ona na nu lahko dopadávali. Po chvíli pršat prestalo a obloha bola celá posiata hviezdami. Oblečenie mala uplne premočené od dažda a oči zaplavené slzami a bolestou. Začali sa jej pomaly zatvárat a zaspala.
Prebudil ju až známy hlas. Otvorila oči a uvidela toho chlapca. Pýtal se jej, co tam robí, ale ona mu neodpovedala. Zbalila si do batohu deku a chystala sa bez slova odíst. Chytil ju za ruku a začal:Ja…vždycky si sa mi hrozne páčila a už od prvého okamihu som sa do teba zamiloval, ale včera…; . Vzpomnula si na včerajšok, jak flirtoval s jej najlepšou kamarátkou a ona mu tie pohlady oplácala. Rozbehla sa preč. Nevedela kam beží, ale ten chlapec bežal stále za nou. Chcela bežat cez kolajnice.. Než však chlapec stihol povedat ;STOJ; , vlak ju zrazil k zemi. Držal ju v náruči a slzy padaly na jej mrtve telo. Po prvý raz a naposledy pobozkal jej úzké pery. Chvílu pred tým jej chcel povedat, že včera s tou jej kamoškou to nebolo myslené vážne. Chcel jej všetko vysvetlit, ale bolo neskoro. Nikdy jej už nepovie MILUJEM ŤA ,rovnako ako ona jemu...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár