Takto je bohové. Po prvom strážení tých decách mám ísť znovu?! Kurňa!
Minule ja prídem zmorená domov,s nervami v kýbli ,sotva žijem a o 3 dni si ma zavolajú znova!
No úžasné.

Takže začnem prvím dnom u nich ...

Vojdem tam a v izbe stoja dve zlaté malé blondavé deti .Ako anjeliky,hnedé očičká, blondavé brčkavé vlásky a detskí úsmev.
Bolo to dievčatko a chlapček . Dievčatko mala 4 roky ,strašne zlaté ,volalo sa Natália . Chlapček mal 2 rôčky(trošku sa ma bojí ,tiež zlaté dieťatko ,volal sa Miško(prezývame Versace .

,,Ahoj dievčatko ako sa voláš?,,spýtala som sa .
,,Natálka,,povedala.
,,Aha,a čo to pozeráš ?,,zase sa pýtam .
,,Rozprávky" pvoedala Natálka.
,,No počkaj zajac?"zase sa pýtam
,,Ano,,pvoedala Natalka .

Tak som kus pozerala s nou a zrazu dobehne Versace(Miško).Začala som sa s nimi hrať a šalieť.Bola som vyčerpaná,tak som si sadla do sedačky a zatvorila nachvíľku oči( bol večer,preboha!).

A potom mladí začal po mne hádzať plyšáky(šak ako inak).Tak som sa chvíľku s nimi takto hrala a potom ma chytil smäd.Som sa šla do kuchyne napiť ,prídem znova do izby,pohár mi skoro s ruky vypadol.Malá Natália stojí ma drevených mriežkach od Miškovej postielky,Miško otvára skrinku s pohármi a rozhadzuje s nej volaké hračky s kinderiek čo tam mal uložene.Potom som musela Natáliu chytať,dávať pozor na Miška aby nespadol,upratovať a dávať pozor aby nezhodili takí nádherní moderní obraz(ešte teraz ho mám pred očami) .
Tie decká ma komplet vyčerpali .A potom natália skáče s tých mriežok padne na Miška ,musela som ich utišova´t,potom natália lezie cez gauč (ona na nom spí,bývaju v Garsonke),spadne,udrie si nohu a popáli sa na radiatore. Potom keď bolo všetko v poriadku som si lahla na postel a oddychovala cvhíľku a potom znova začali kraviny robiť.Kriste pane.Ja som si zaborila hlavu do vankúša a akože koniec . Potom prišla teta ktorá akurát dopísala testy z vodičáku(na skušku) a moja mama.

,,Mama skús vydržať s tymito dvoma 45 min.!,,jačím.
Mama sa smeje .Ja sa samozrejme rozčulujem .

Potom sme šli domov .Konečne ...

2.deň ...
Prídem ,oni v pyžamách pozerajú rozprávku na Dvd(Medové zachranari abo čo to .Miško ležal vo velkej posteli lebo kukal tiež rozprávky a už zaspaval .Ja som si šla sadnúť anchvilku do kuchyne,prídem ,Natália jačí,a vidím že zase stojí na tých mrieškach.Tak sme robili také blbosti že ja som ju zobrala s toho ,točila som ju a hadzala na postel .Tak sa to opakovala niekolko ráz až si udrela nohu .Začala skákať a vzlykať ,ja si k nej sadnem a pofúkam jej to .Prestala vzlykať,a začala sa škeriť ako keby sa nči nestalo a znova tam liezla. Potom malí Miško vyliezol s psotele a začali skakat po stoloch a rozhadzovať hračky a kreslit na papiere.

,,TO CO TU JE?!"prídem a hneď kričím.
Zobrala som Natáliu na ruky a hovorím jej:Nepustím ťa dokým sa neukludníš!!!Začala kopať,vreštať ,ale smiala sa .

,,Ukážem ti moje bábiky !"povedala len aby som ju pustila.
Tak som ju pustila a viete čo ona vytiahla? Bábiky Pollypocket so sadou .

,,Kto ti to kúpil Natálka?"pýtam sa jej .
,,Tato"beží hračky vybalovať .

Tak som sa s nou hrala s bábikami .To ked som sa pokúšala obliecť tak to mi potrvalo 5 min bo pre každú babu iné šaty,a k tomu niektoé nedržali!Kvalita jak hovado.Ale je malá,tej to može byť jedno .Natálka potom už kukala rozpávky a Miško zaspával .Odišla som do kuchyne a o pár minút som šla domov .Zase konečne!

3.deň .
Prídem a teta ukazuje že mám byť tichšie že Miško spí,Natálka že je u starkej .Aaa super ,som kukala chvíľku v izbe telku,potom som bola v kuchyni a nakoniec som psotávala nad Miškovou postielkou

,,Miško,Mišinko"hladká mu hlavičku a pryhováram sa mu lebo už dosť dlho spal.
Otvoril tie hnedé očiská a hneď blbosti .Zobrala som flašku s mliekom čo mal pri sebe a vymenila dudel .Miško si zatiaľ vyliezol s postielky a odcupyytal za mamou .Ja som sa zatial malovala a odišla preč.

To bol úplne (ne)normálny víkend.Čo myslíte?

 Blog
Komentuj
 fotka
stenatko  3. 2. 2008 17:15
Chudinko moje, také decká mať
 fotka
lynettka  3. 2. 2008 19:15
no skus pre nich nejaku zmysluplnu zabavu, alebo im čitaj rozpráavky...proste tvár sa ako ic mama a dozeraj na nich..vieš aj s takými deckámi sa dá, ale treba vedieť ako
 fotka
lillliana22  3. 2. 2008 19:29
Chudato
 fotka
harry  4. 2. 2008 19:38
hej bože chuda..
 fotka
smajdalf  3. 3. 2008 15:39
ja by som to neprezil....asi by som ich poskrtil
Napíš svoj komentár