Ďaleko v Stredozemi(rozumej USA-stred Zeme) konkr. v tamojšej obdobe Mordoru, ktorá sa nazýva Seattle sa zrodilo mocné zlo. Mocný pán Bill Gates nám ukul software, ktorý mal ovládať celý svet. Aj napriek nezmiernej snahe Spoločenstva OS sa mu to nakoniec podarilo. Ani Linux, ani Mac OS, nikto nebol ušetrený. Áno, čítate dobre, hovorím o mocnom softwari, ktorého meno radšej nebudem spomínať.

Budem, pokiaľ sa to tak dá nazvať, konkrétnejší. Počas bežnej práce s PC sa mi "múj nemilášššek" rozhádzal na márne kúsky. Nechcem ani spomínať na temné chvíľky jeho opätovnej inštalácie a môžem len s úctou vzdať hold množstvu fotiek, ktoré nemali tú česť byť zálohované osobitne, takže skončili v masovom hrobe.

A aby som bol už neskutočne konkrétny, tak jednoducho sa mi absolútne rozdpadol WIN32 súbor bez zjavného dôvodu, čo malo za následok novú inštaláciu Wind***. Čert aby to vzal a obzvlášť Saurona. Ja len naďalej zostanem otrokom tohto OS, pretože som, ehm, nečestný a chudák Linux je mŕtvy

 Blog
Komentuj
 fotka
friker  1. 1. 2008 20:56
Linux ani zdaleka nie je mrtvy. len je nedostupny drvivej vacsine obyvatelstva. ano a ti ostatni naozaj nemaju pravidelny sex (aj ked ja sa stazovat nemozem ). inak neviem preco kazdy nadava na velku nestabilitu windo.. ehm.. ved viete co chcem povedat.. lebo mne sa ani raz nestalo ze by mi spadol bez priciny (ok mal som len win 3.1 (kratko-testovacie), win 95, winXP)..
 fotka
schizofrenik  1. 1. 2008 21:00
heh ja sm poistený keby win padol na druhej patrícií mám suse linux 10.3



windows je fakt zvlasny system, ale zase musim uznat ze niekedy ide o chybu usera



a neviem co si myslel tým ze linux je mrtvy, je to dost rozsireny OS!
 fotka
zemina  1. 1. 2008 21:06
A následky týchto momentov boli kruté.. bol si doslova prinútený hrať Dostihy a sázky
 fotka
ladokoz  1. 1. 2008 21:08
No s tým Linuxom by som tvrdil opak, to si trocha vedľa.
 fotka
jeseter  1. 1. 2008 21:53
ok, nechcel som riešiť ktorý OS je kráľ, v podstate i windows nie je až taký zlý, na svoj účel poslúži a padanie programov, príp. neho samého je len krutá daň za jeho použíanie. i keď tentoraz chyba na strane usera nebola....celý ten akt pokazenia mal efekt, ako keby som 10x za sebou stlačil reset..a potom už nepomáhal ani safe mode ani maznanie sa s BIOSom
Napíš svoj komentár