Požierač duší je parazit Ja som požierač duší Ja som parazit

Trápte sa, ničte si životy, páchajte saaovraždy, sklamávajte sa v láske, ale hlavne dajte mi to pocítiť. Milujem ten pocit, napĺňa to môj život elánom. Áno, znie to možno trochu(dosť) úchylne, ale poďme k jadru veci.

Aj ja som len človek(i keď parazit), takže mám istú škálu emócií. A pravdaže nie vždy mi je do smiechu, práve v takých chvíľach je tu však istá sonda do duše(v tomto prípade BIRDZ). V princípe ide o to, že čím Vy ste zničenejší, sklamanejší, unudenejší a tučnejší, tým som ja šťastnejší. Vtedy si uvedomím, že na tom nie som až tak zle alebo minimálne to, že aj iní ľudia majú problémy a že ja som len jedne z nich a navyše to nie je až tak zlé, takže prečo sa trápiť a ľutovať, keď sa môžem nasať nového života z vašich duší... Priznávam znie to úchylne ako japonská školáčka a dvadsať úradníkov, možno aj sebecky, ale je to tak! A zďaleka nie som sám.

Post Scriptum: AJ keď sa to tak môže javiť, neprajem Vám nič zlé, ale ako sa hovorí, keď už do pekla, tak na poriadnom tátošovi. V preklade, keď už máte problémy, tak nech sú aspoň užitočné..napríklad pre mňa.

Danke!

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
tesai  23. 8. 2008 21:11
to bolo celkom mile len tak dalej
Napíš svoj komentár