Každý z nás ich chce: prachy! Nie potrebuje, chce. Potrebuješ jedlo, vodu a strechu nad hlavou, a asi je jedno začo to v konečnom dôsledku získaš.

Ale čo so zvyškom tých úbohých papierov a kovových krúžkov, ktoré z nejakého dôvodu dávajú vybraným ľuďom zmysel života? Peniaze sú pre niekoho moc (sexy) a preto vraj majú zmysel aj pre ostatných. Má pre ne zmysel stáť na ulici a predávať Nota Bene. Takže logicky ich chcem, čo najviac. A preto by mal každý súdny človek, ktorý chce rýchly cash, predávať drogy.

Lenže, kde ich zoženiem? Začo ich predám a komu? A chcem ich aj pre seba? Vždyť drogy jsou špatné, ano? Vytvoriť viacvrstvovú distribučnú sieť nie nepodobnú MLM chceš čas, peniaze, nejaký ten skrytý kvér a rodinu. Alebo kamarátov, ideálne z ulice, lebo už nikto nevyrastá v bytoch, všetci (vrátane premiéra) vyrástli na ulici.


Ak sa teda človek chce pasovať do role ajskouldkilla, ktorý sedí v pivnici na tróne potiahnutom kožou (už) vyhynutého tigra, fajčiť doutníček a hladkať svojho dobermana, zatiaľ, čo pod kreslom sa vlnia dve plnokrvné slečny bez víz/zábran, tak zrejme bude musieť zamakať. V podstate rovnako ako keby si šiel zamakať do korporácie, štátnej správy alebo za pás (akurát, tam je asi vrchol trinásty plat a istoty). Ani vo svete predávania radosti a smrti nevládne najpriateľskejšia atmosféra medzi predajcami. Pohybujúc sa mimo zákon ste vystavení mnohým iným zákonom, sčasti nepísaným, sčasti schváleným spôsobom, ktorý bol manifestovaný pritlačením zbrane na cudzí zátylok.

Keď o tri týždne po tvojom triumfálnom nástupe na scénu zistíš, že väčšina tvojich učiteliek zo základnej su fetky a tvoj otec si potajme zháňa tramal, zatiaľ, čo z tvojho (prenajatého) bytu sa stáva ležovisko pre ženy, ktorým chýba aspoň jeden zub alebo ľudí, ktorých si nikdy nevidel, človek si povie, že to asi nemá cenu. Vtedy je najlepšie zbaliť si svojich 5 šestiek (alebo pár švestiek) a ísť na prechádzku do prírody, pohrať sa so šteniatkami alebo len tak ležať v tráve (nie v tej, ktorú predávaš).

Lebo keď sa Ti kamaráti začnú zdraviť štýlom "Ahoj, ako sa máš dačo?" a ty im odpovedáš "Nazdar, mám sa super novú vzorku za desíka", tak vieš, že nie všetko je na kostolnom poriadku.

P.S.: V žiadnom prípade drogy nepodporujem, ale podporujem a žijem realitu, v ktorej sa nachádzajú.


P.S.2: minule som videl pár chalanov, ktorí na ihrisku húlili a hrali pritom futbal. Normálne na verejnosti. Nasral som sa a zobral som im loptu. "Zober loptu, nie drogy" neberiem na ľahkú váhu.


P.S.3: Tento príbeh je fiktívny. V skutočnosti by som nikdy nezabil tigra kvôli jeho koži. Moje kreslo je potiahnuté a potiahnuté saténom.




 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
mixelle  11. 12. 2016 11:47
Mňe oficiálne dojebalo Ako sa máš dačo ?
 fotka
hypnos  11. 12. 2016 12:33
nuda
 fotka
ungeziefer  11. 12. 2016 12:33
zober drogy, loptu máme.
 fotka
sveter  11. 12. 2016 12:44


asi som dostatočne mimo na to aby som to pochopila, lebo sa dosť smejem wtf
Napíš svoj komentár