Vždy keď je piatok nemám z toho veľmi dobrý pocit. Nie preto, že by som sa netešila na víkend, ale preto lebo viem, že dnešný deň je proste neproduktívny. Veľa vecí mi nevychádza. A to preto lebo ja piatky už vypínam a začínam sa sústrediť na svoje voľné dni . K tomu riadne dopomohla aj voľná streda kedy som už bola v tom, že je víkend. Takže štvrtok bol veľmi ťažký deň .

Dnes napríklad som nemala problém vstávať, práve naopak ešte som si aj privstala a povedala som si, že sa v kľude naraňajkujem dám si kávu nech sa trošku preberiem a naštartujem svoj mozog knihou, ktorú mám rozčítanú už asi pol roka .

Hovorím si, že veď je len 4:50 mám kopu času na prečítanie pár stránok spraviť si raňajky, pripraviť obed do misiek a všetko okolo chystania sa do práce
Tak som sa pustila teda do čítania. Lenže knižka ma natoľko zaujala, že som sa nevedela od nej odtrhnúť a čítala som až do šiestej. Akurát som ju dočítala keď vstával už aj môj frajer takže som sa pekne prebrala a išla som sa chystať. Samozrejme z raňajok nič nebolo a všetko ostatné som robila na rýchlo .

Vonku ma ešte preplieskala poriadna zima a s "chuťou" som vykorčila do práce .

V práci už zástup kolegýň pred mojou kanceláriou lebo očakávaný mukel už konečne prišiel, aby im splnil ich pracovné túžby v podobe nejakej kancelárskej potreby alebo prefotenia príkazu.

Takže keď som už všetko pre túto chvíľu vybavila pustila soms a do písania blogu. Som zvedavá čo ma ešte čaká ..... a už mi zvoní telefón. už musím odbehnúť preč lebo najväčší šéf si spomenul, že opäť treba niečo spraviť tak teda pekný piatok

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár