určite raz každý v živote zažil platonicku lasku. Ked sa clovek zalubi do niekoho s kym sa ani len nebavi a nema odvahu sa prihovorit.

Ja som zazila to iste. Ked som bola mladsia dajme tomu 8 rokov dozadu som sa nenormálne zalubila do jedneho chlapca od nas zo sidliska. Vždy ked som ho videla tak som prestala na par sekund dychat. Kamaratka mi hovorila vtedy prihodu ako dostala dvojku z prirodopisu ale v tej chvili som ju prestala vnimat ked som videla ako vychadza z brany. Ked sa na mna pozrel srdce sa mi tak rozbuchalo, že som myslela že je to aj vidieť, ale moj zrak som nemohla odtrhnut od neho pokial som nanho dovidela.

Jedneho dna som sa rozhodla ist von na korčule s kamaratkou, že len okolo baraku vonku bolo pekne pocasie a my sme sa dobre zabavali. Zrazu som videla ako moj vysnivaný objekt ide pomaly domov ja som v tej chvili prestala vnimat svet aj vsetko okolo mna, iba som sa nanho pozerala. Ale v ako vchadzal do brany tak som sa dako zvrtla a spadla som. Vyvrtla som si clenok, bola to neskutocna bolest, ale ja som pockala až ked zasiel a až potom som sa rozplakala. Ked som povedala bratovi co sa mi stalo on len pokrutil hlavou a povedal " ach ta laska nestastna" .

Od vtedy som ho vobec nevidela. Až pred niekolkými mesiacmi som bola s jednou kamaratkou oslavit jej narodeniny a koho som tam nestretla. Ano presne tak moj byvalý vysnivaný chlapec do ktoreho som bola beznadejne zalubena až po usi. Zoznamila nas spolu, ale somnou to už žiadne chemicke pokusy nerobilo. Bola som rada lebo priatela mam už pomaly dva roky necitila som potrebu mať niekoho dalsieho. Samozrejme potesilo ma ked som ho tam stretla bol este krajsi ako predtym ale ako vravim to bolo vsetko.

Až jedneho rana mi prisla sms od kamaratky a vravi mi že ci nejdeme si sadnut na kofolu. Vraj pride aj Tomas. A ja som povedala prečo nie ved je vonku teplo a taka chladena kofola nieje na zahodenie.

A tak sme sa teda stretli a vtedy nastal ten velky obrat. Zrazu sa mi velmi venoval a stale ma chytal okolo krku a neskor ma aj na kavu pozval. Ked som mu povedala že s nim velmi radi pojdeme aj s kamaratkou a aj s mojim priatelom tak mu usmev trosku klesol. Potom sa cely cas bavil už len s kamaratkou a ked tak obcas prehodil slovo aj somnou ale to bolo vsetko.

Nemožem tvrdit že ma to nesklamalo ked sa mi zrazu prestal venovať ale musim povedať že ma velmi potesilo že sa mi splnilo to po com som ako mala velmi tužila...Aj ked už to nebolo take ako som to chcela a už vobec nie s takym koncom ako som chcela. Keby sa to stalo asi pred osmimi rokmi tak by dala za to vtedy vsetko

Takže takto sa to pekne cele obratilo a som velmi rada, že sa tak stalo.

 Blog
Komentuj
 fotka
sweet_girl  1. 7. 2007 10:19
heh pekny pribeh no ja tie platonicke lasky dobre poznam... ale teraz poznam uz aj tu skutocnu lasku
 fotka
blazon  1. 7. 2007 11:43
Zažila som to isté, viem ako sa cítiš
 fotka
tommy0234  1. 7. 2007 12:17
milee...
 fotka
endre-silentname  6. 9. 2007 10:17
Milý blog. Škoda len, že nie všetci majú také šťastie.
 fotka
hum  7. 9. 2007 09:02
otazka je, ci mu kamoska nevravela, ze si do neho zamilovana, apreto sa ti venoval kym nezistil ze si verna kamosovi
Napíš svoj komentár