Bol naozaj veľký problém nájsť zmysluplnú tému, ktorá by sa u používateľov birdz.sk ujala, ale potom čo som si prečítala pár samovražedných blogov, s miliónom smutných smajlíkov, pochopila som, že toto je téma na aktuálnu situáciu vo svete mladých ľudí. Niežeby som chcela diskreditovať alebo sa posmievať takýmto blogom, veď aj ja koľkokrát píšem také hlúposti, že by mi vlastná mať po prstoch nakládla, ale ak budete cítiť dávku irónie tak sa pousmejte a povedzte aj na takýto nízky inteligenčný kvocient musí svietiť slnko....Poďme ale k jadru veci.

Ľudia majú neskutočnú schopnosť- dokážu ublížiť!

Nevera, zatajovanie deti z minulých životov, prehnaná láska k zvieratám, klamanie, zavádzanie, blúdenie, vymýšľanie....

Keď niečo takéto partner zatají vo vzťahu je to v poriadku ( zoberme to z roviny, že žijeme v priemernom americkom vysoko-nákladovom filme) , ale keď na to príde druhý partner tak toto už v poriadku nie je. To je dúfam každému jasné.

Jednoduchá matematika alebo ak chcete slovná hračka- Čo oči nevidia srdce ♥ neboli. ( v skutočnosti neznášam, keď sa do textu vpisujú nejaké smajlíky, značky, čačky, ale na odľahčenie tohto skutočne cenného textu budem musieť urobiť kompromis....AHA )

Z čista jasná sa mi tu objavilo slovko KOMPROMIS... Vo vzťahu dôležité a veľmi potrebné na priebeh celého zväzku partnerského.... Ak ty pôjdeš so mnou do kina dneska, ja pôjdem s tebou zajtra.... Také ako ja a podobne moralistky s tým isto nebudú súhlasiť, dohádajú sa, rozplačú a nakoniec bude aj tak po nich, ale vy emancipované ženy, prosím robte KOMPROMISY. Nebudete mať potom v 19 za sebou agresívny 4 ročný vzťah, doma haldy drahých šperkov na uzmierenie a asi tak cca 20 fotiek, kde sa tváriš maximálne šťastné.

Vytvorte si hranice: Chcela som tu vsunúť dajakú úplne najviac odbornú poučku, čo je to hranica z geografického ponímania ale bude stačiť že hranica je: Odtiaľ potiaľ. Jednoducho sa nemôže stať, že ak sa dohodneme, že pôjdeme domov z mesta o 00:30, tak z toho mesta pôjdeme 00:31, lebo sme sa na tom nedohodli, urobíme scénu a doma zavládne na pár dní tichá domácnosť alebo náš operátor bude mať pár dni pokoj od zmysluplných SMS..... Ale hlavná vec, že máme hranice!

Rozprávajte sa: O všetkom! O tom, čo asi tak teraz robí Brad Pitt, aký je život chrobáka, prečo ste prestali v 16 s pitím, prečo ste boli na umelom prerušení tehotenstva, koľko dní trvá vaša menštruácia, poprípade, koľko jeho... Veďte o sebe všetko, hlavne keď máte do 20 rokov.

Milé slečny a mladí muži.....nezáleží na tom, kto ste, čo ste boli, čo ste povedali, čo ste urobili, ako ste zmaturovali, ako zmaturujete, ako ste nezmaturovali, ako nezmaturujete... Láska nemá veľa podôb. Je to vždy o tom istom. Cítiť sa dobre v danom momente. Láska je kvet a pritom nepotrebujete botaniku, láska je počítač a nepotrebujete informatiku, láska je BOH a nepotrebujete náboženstvo....Prosím nezaťažujte sa tým že ste zaškatuľkovaný alebo že si vás niekto pamätá iba podľa vášho dlhého nosa, lakťa, penisu....

Zisťujem, že už ďalej nemám čo povedať, toto je môj spisovateľský koniec. Stratila sa v texte a odišla... opäť do kancelárie z tejto dlhej prestávky.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár