.... má každý fanúšik hokeja, fanúšik kráľovskej rodiny, ale aj tí, ktorí veria v niečo medzi nebom a zemou, čiže blahorečenie obľúbeného pápeža Jána Pavla.
V piatok na pravý obed zazneli veselé zvony Westminsterského opátstva v Londýne, presne na tom mieste kde sa v roku 1997 konala smútočná omša za matku ženícha- princeznú Dianu, Diana Frances Spencer alebo jednoducho Lady DI.
Túto veľkolepú svadbu sledovala viac ako polovica populácie na zemi! My bežní smrteľníci sme sa k tejto hŕstke pripojili tiež. Nainštalovali sme reproduktori v kancelárii, počkali dokým riaditeľka odíde a potichu snívali.... Mne prebehol mráz po chrbte, keď som videla krásnu Cate kráčať po červenom koberci v prenádherných šatách od zosnulého britského návrhára Alexandra McQueena. Viedol ju otec Michael Middleton a určite v tento moment bol skutočne hrdý na svoju dcéru a nie je pochýb, že si hovoril, že ju ale naozaj dobre vydal
Kolega: " Diana bola krajšia"..." hm, ale tak celkom pekné má obočie"..." myslíte, že už má po svadobnej noci Ivka?"..."Ivka čo je Vám?"

Ach...čo iné ako jedno veľké ACH môžete povedať alebo skôr cez lesknúce sa oči vygániť na tak krásnu a prirodzenú bytosť akou je Cate. Teraz už manželka, budúceho kráľa Veľkej Británie, vojvodu z Cambridgeu.
Harry, mladší brat Williama, ako aj jeho svedok, bral celý tento obrat s veľkým prehľadom, úsmevom na tvári a tým sympaticky nervóznemu Williamovi upokojoval búšiace srdce.
Druhou najkrajšou ženou bola Pippa. Sestra Cate, ktorá ju pred oltár odprevadila držaním dvojmetrovej vlečky. Bola očarujúca! Napísane pravidlo, že v bielom by mala byť iba nevesta sa tento krát porušilo. Cate si dala zaležať na všetkom a vlasy Pippy zdobili, presne také isté živé kvety ako svadobné šaty vojvodkyne z Cambridgeu.
Viete, čo povedal William Middletonovi, keď priviedol Cate k oltáru?... " Nemohli sme urobiť radšej súkromnú svadbu?!"

Nie mladý princ, nemohli! 3 miliardy ľudí na svete by nevideli dokonalosť a mali by ďalší obyčajný piatok.

Celý svet Vám ďakuje a hlavne anglický daňový poplatníci
Včera som dostala kytičku konvaliniek... budem mať aj ja svadbu za 10 mil. EUR? Veď!!!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár