Screenshot


Sychravé počasie. Dážď padá na parapetu a kvapky stekajú po sklenej tabuli okna. Za každým bleskom očakávaš hrom. Pripravuješ sa kedy to rachne. Stále sa potom jemnom zľaknutí usmeješ. Krčíš pri tom nos. Je to "seksi". Pery poskladáš tak, že sú ešte väčšie. Mám chuť zbozkať ich. Zakaždým čo sa zľakneš a pousmeješ.

Bubnovanie kvapiek umocňuje vietor. Tlačí ich na sklo. Zatiaľčo ja sa tlačím k tebe. V pozadí nám hrajú Zombies a ďalšie kapely v playliste. Nemáme myšlienky. Len dážď, blesk, hrom, nos, úsmev, vietor. A už aj pery. Ty moju hornú a ja tvoju spodnú. S jazykovým festivalom v sprievode.

Počasie v pozadí už nemá žiaden význam. Zmysly sú dezorientované. Vidím len teba a posteľ. Tvoje telo a vankúše. Tvoje veci na zemi a ty na mne ...
Cítim ten príval energie, ako sa napíname a uvoľňujeme. Cítiť ako sa vlníš, ako pracuje fantázia. Slovo fantastické je primálo na to ako to pomenovať.
Tvoja hruď a časti tela až k nohám. Každá dostala bozk. Neostalo miesto, ktoré by bolo ukrátené.

Cítiš uvoľnenie. potrebuješ objať. Skloniť hlavu na rameno. Potrebuješ mňa a ja teba. Začínaš vnímať ako dopadajú kvapky na okno. Ako prestáva pršať, ako ustál vietor. Zahaľujem ťa do deky. Všetky myšlienky sveta odrazu znova pantajú myseľ.

Si spokojná. Som spokojný. Sme spokojní.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár