Stále sa rád pozriem na fórum a na myšlienky, ktoré ak by neuzreli svetlo sveta tak by sa nič nestalo. Momentálne sa zamýšľam, že čo vedie ľudí k tomu aby urážali názory jeden druhého pri téme, ktorá sa ich bytostne a vlastne vôbec nijak netýka. Niektoré esá sú už na BIRDZI známe a je teda predvídateľné ak sa tam ukážu, že 75% príspevkov budú tvoriť urážky inej osoby.

Najviac ma však pobaví komentár, zväčša ide o druhý v poradí, typu: "S tebou sa nebavím, si pod moju úroveň". Pretože tým sa značne zmení nasledujúca kostra celej vypísanej témy. Kedysi som si hovoril sám pre seba: "Ale prečo na to reagujú keď už trikrát napísali, že spolu nemajú o čom diskutovať ale oni furt dookola svoje?", teraz mi to je jedno a dospelo to až do takej fázy, že mi to vadí.

Vadí mi celá tá pseudointeligencia v mojom okolí a aj neochota používať mozog na niečo iné ako na prepínanie medzi Farmou a Vyvolenými.

"Inteligencia je súbor rozumových schopností; schopnosť riešiť problémy za okolností sprevádzaných neurčitosťou; Pod slovom inteligencia sa tiež rozumie schopnosť vyťažiť dôležité informácie z daného množstva pozorovaní, ktoré nám zabezpečia prežitie. Inteligenciu môžeme získavať po celý náš život, pričom zásadný vplyv má prostredie a spoločnosť v ktorej jedinec žije." toľko Wikipedia

Stačí sa začítať do dobrej diskusie (na nešťastie napríklad: » www.birdz.sk/forum/som-na-dn...
) a význam inteligencia naberie iný rozmer. Nemyslím samotný problém, s ktorým tam prišla dotyčná, skôr by som poukázal na komentáre.

Inteligencia, ako teta Wiki píše je súbor rozumových schopností. Množstvo rozumových schopností ako je na konci vety uvedené však závisí od prostredia a spoločnosti, v ktorej sa jedinec pohybuje, žije. A práve preto je najvyšší čas odtiaľto pre dnes odísť.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
ricko85  3. 10. 2013 00:14
...tento článok si priam koleduje o to, aby sa pod ním pokračovalo v rovnakom duchu ako v zmienenej téme.

inak veľmi výstižné a hanbím sa za to, že som sa tam vôbec zapojil.
 fotka
zajkousko  3. 10. 2013 00:23
bolo to zlé, je to horšie a bude to ešte horšie v medziľudských vzťahoch, len preto, že vo svete prestala existovať úcta k životu, láska a spravodlivosť......
 fotka
klaudiqaaa  3. 10. 2013 00:41
Každý normálny človek sa v reálnom živote vyhýba konverzácii so zlodejmi kyslíka (z čisto prozaického dôvodu- zbytočná strata času, keďže hádať sa s takým človekom je ako hrať šachy s holubom- je jedno ako dobre ovládaš pravidlá, holub si bude vždy víťazoslávne pochodovať po šachovnici a rozhadzovať figúrky).

Od takýchto ľudí, ktorí sa prezentujú komentármi ako: "ty si jebnuta, co neargumentujes ty pica co ti dosli argumenty sa pozriem na tvoje fotky a mi je hned jasne ze som inteligentnejsi nez ty jebnuta pica"

človek nemôže ako v reálnom svete odísť, no nechce sa s nimi ani hádať. Preto treba opakovať, že o konverzáciu s nimi nemá záujem. Buď to pochopí a dá pokoj, alebo bude naďalej posúvať hranice stupidity ako hviezda dnešného večera
 fotka
cupcake007  3. 10. 2013 19:09
@klaudiqaa myslím si, že v takomto prípade, aký si ty napísala, je najvhodnejšie vôbec neodpovedať, dotyčný tam viackrát za sebou písať nebude a ak hej, určite ho to po čase prejde (teda bolo tu aj jedno také indivíduum čo niekomu písalo stále dokola a neprestávalo ho to baviť... ale inak by mala byť väčšina Birdzu normálna v porovnaní s týmto)
 fotka
cupcake007  3. 10. 2013 19:09
 fotka
james98  3. 10. 2013 19:12
Lebo tu sú odborníci na všetko...
Napíš svoj komentár