Uz druhy den si tu sedim na pici a pozeram do prazdna.Sedim v tme a nudim sa jak nikdy.Nemozem ist von,nemozem ist do skoly,nemozem ist na kaficko,nemozem si ist ani zapalit nemozem,nemozem nic.... Len tak si tu cele dni pozeram na zoschnuty nedojedeny toast este zo vcera co mi tu sestra nechala a nechala ho nech uschne alebo nech si pod prijdu mravce.

Uz mi tu z tych 3 pol stien jebe,kazdych 20-25 sekund musim sahnut po vreckovke a vyprazdnit si nost.De sa tolko toho bere z toho frnaku velkeho?Sak uz som minul asi tak cely strom,na to aby som sa vysmrkal.

Za tieto dva dni som si uvedomil,ze nejsom clovek toho typu,ze dokaze sedet na riti cele dni a nic nerobit.Aj ked si to dost ludi o mne mysli,neni to tak,ja sa chcem hybat.Mozno,kebyze som tu zavrety asi taky tyzden tak ma vtiahne postel do seba a bude tam taka priehlbina,ze z nej uz nevyjdem.

Jak tak sedim v tme a pozeram na zoschnuty toast,pripadam si jak potkan co zije v ciernej tme a cenicha co si zakusne.Chcel by som byt teraz niekde vonku,ne,radsej v podniku a tam sedet a nic nerobit.Vim,ze to moem robit aj tu,ale tam budu ludia,normalne budu komunikovat a hybat sa.

No,nist,ajtak tu stale tocim o tom istom jak sa nudim,idem si tresnut hlavu o stenu a ukoncit moje utrpenie.....

 Záchod
Komentuj
 fotka
bobes  6. 12. 2007 18:07
tresnut hlavu mi nieco pripomina... dufam ze sa nehras na marosa?
 fotka
hellium  6. 12. 2007 18:14
Ale no Homar, nebud Maros...

Vieme, ze ti chyba Pipi

Mal si pit ten caj a dopovat sa citronom ako som ti radila...
 fotka
hellium  6. 12. 2007 20:02
Jak sa ma Elis, ked uz sme pri potkanoch?
Napíš svoj komentár