Trochu morbídnosti nezaškodí:

Išla babka po lese, zabudla si kraťase. Babka sa hňed vrátila, kraťase sikúpila.Išiel Janko po lese, zhabal babke kraťase. Babka nervy stratila, Janka pod krk chytila. Janko plače v kríku, babka schytí pílku. Pílka letívzduchom, prediera sa uchom. Babka zase schytí pílku,Jankovi kolmo prereže žilku. Janko kričí od bolesti, babka kope doratolesti. Spustísa lejak, babka schytí kyjak. Kyjakom sa zahnala, Jankovi nohu uťala.Išiel dedko kolom,prešiel babku traktorom. Babka je zakvačená v kolese,dedko behá po lese. Kraťase si privlastnil,aj keďsa do nich nezmestil.Odlomil si na Janka konár, nevie, že on už dávnoskonal. Dedko mláti Janka, je divné, že už nejajká. Dedko sa užuvedomil, že Janka niektoskolil.
Žeby babka? Tá trapka? Hodil babku cez plece,Janka zase do pece. Janko ešte trochu živý, kuká sa jak mu tečú žily.
Janko sa už rozteká, dedko babku naseká. Šmarí babku do chladničky, z toho večer budú šišky. Deti prišli zo školy,
obed je už hotový. Máme šišky! Kričí dedko na detičky. Deti sú už napapané, hľadajú babku vonku v tráve. Kde je babka?
Kričia deti. Dedko na ne so sekerou letí. Dedko sa o krtka potkne, sekeru si do hlavy zatne. Sekera bola moc tupá, dedko
skríkol:Hoplá!Vytiahol si sekeru z hlavy a šup ho do žihľavy. Prišli domovrodičia, nadeti hneď nakričia. Keď uvidia šišky, zbehnú sa im slinky.Mama ideprikúriť, uvidí tam Jankovu holú riť. Mama sa len uškrnie,hodí dieťa dozárubne.
DieťazvanéBranko chodí s rozbitou hlávkou. Ocko sa len prizerá, v zrkadlezlevyzerá. Ocko zrkadlo rozflákne, črepina ho zasiahne. Krváca mu oko,mamanaňho beží s mopom. Trčí mu z oka črepina, všetkých zo šišieknapína.Branko chladničku otvorí, babka sa znej vynorí. Babka! Brankokričí, vchladničke sa týči. Rodina Branka ignoruje a celá sa nafetuje.všetci súuž zhulení, ocko mamku zastrelí. Mamka už leží neživá, nikomuz nichnechýba. Detičky s ockom sa naháňajú, o dedka v tráve sapotkýnajú. Ockosa potkne na skale a už ju má v hlave. Deti po ňomopakujú a už ho ajnasledujú.
Pradedko sa v hrobe otáča, nedali mu ani kúsok z koláča.

 Báseň
Komentuj
 fotka
pandorqa  4. 12. 2007 23:21
loool.. no priemne ma to pobavilo.. dobra praca !!
 fotka
monchichi  9. 12. 2007 10:14
Krtkoooo
 fotka
hellium  9. 12. 2007 20:34
No jasneee, o krtka sa potkne o jeho nos...ale nieeee :p
 fotka
nausikaa3  8. 2. 2008 18:05
to je uplne super!!
Napíš svoj komentár