Ved ja nepotrebujem kolena.. naco.. su to len nepodstatne.. clovek sa casto zamysli, cim si nieco take zasluzil..
Cim som si napr ja zasluzila ze mi kolena odisli uz teraz? pre boha mam 19 rokov a nemozem skoro nic.. vlastne hej mozem plavat. To je tak vsetko, doktor mi zakazal robit to co mi prinasalo uspokojenie a klud do zivota, zakazal mi lyzovat.. Ten sport bol moj zivot.. a teraz sa mi stal skoro osudnym. Je pravda ze za to ako mi dopadli kolena moze tento sport..

A taktiez stare zname porekadlo.. SPORTOM K TRVALEJ INVALIDITE. tak predsa len tych desat rokov zavodenia sa niako odzrkadlit muselo.

Ale ja davam za chybu aj doktorom, ved preco mi len tak nedat zlu diagnozu a to hned pred prvou operaciou, preco mi len tak operovat kolena ked aj tak mi to nepomohlo ba co pohorsilo.. Je pravda uz mam 4 roky po prvej operacii a asi 3 po druhej. PRiznavam chvilu po operacii boli kolena v celku v pohodicke.. ale pak no co ake bolesti.

Znova som zacala chodit po doktoroch, ba som aj skusila sukromneho doktora ktory mi povedat, ze nevie co mi je a zacal ma posielat po vselijakych vysetreniach. A zaver? aj tak nezistili co mi je..

Po neunosnej bolesti som sa pre nedavnom zastavila za doktorom, ze co je nove.. a dozvedela som sa zasa raz velmi "pozitivne", ved ked si clovek najde novu zabavku tak caka ze mu to vydrzi dlhsie ako par tyzdnov, ja som zacala liezt na stenu.. bola som par krat a pak mi doktor oznamil ze nesmiem nic.

Povacsine cloveku ked ma tak 50-60rokov tak mu odidu chrupavky.. ale preco nie mne odisli uz teraz.. mimochodom chrupavka je jedina cast ktora sa neda zregenerovat. Cize polpatisticky povedane cakam si na svoju artritidu..

Jedine ze by mi mohli pomoct injekcie do kolien dake mazivo krepe.. co kurevsky boli ked mi davaju tie injekcie.. a po injekciach sa mi samozrejme neda chodit ved aj naco.. ja chodit nepotrebujemm..

Ale uz sa nad tym nezamyslam.. len som strasne zvedava ako dopadnem ked budem starsia alebo stara.. hmm predpokladam bud daky vozicek alebo titanove kolena to istia s toho si vsetci robia srandu.. a mozno raz tak aj naozaj skoncim..

Ale inak mi je fajn

 Denník
Komentuj
 fotka
charonsro  28. 1. 2009 22:39
:/ ASI ZACNEM DAVAT VACSI POZOR NA SVOJE KOLENA
Napíš svoj komentár