Poznate ten pocit ked je vsetko krasne? Vsetko vychadza..kazdemu v okoli sa dari..vsetci su stastni..Aj ked je vonku zamracene a prsi, padaju krupy, blesky, hromy metelica a aj tak vstanem stastna. Aj tak pre mna slnko svieti. Taketo chvile idu srrasne rychlo. Clovek si casto krat neuvedomuje a nevazi ludi resp. az tak nevazi ludi okolo seba. Samozrejme ze to nieje myslene v zlom..ako to stastna osoba vnima. Vnima to najlepsie ako vie. Ale skuste sa zamysliet ako casto komunikujete z rodicmi ked je vsetko v najlepsom poriadku? Nezavolate im pre banalitu ktora vas napadne..teda aspon ja som kedysi nie. Su urcite aj svetle vynimky. Ale kazdopadne vazte si kazdy krasny a stastny den.

Jedneho pekneho dna som prisla z roboty..vysmiata..stastna..a zrazu jeb..svet sa zrutil. Ocovi diagnostikovali smrtelnu chorobu..len tak..ako keby nic. Dobry clovek, milujuci otec, muche by neublizil. A toto dostal za odmenu. Moj svet sa poskladal ako domcek s kariet a to si neviem predstavit ako sa poskladal ten jeho. Bohuzial nevidim mu do hlavy, ale dam ruku do ohna za to ze to bola najhorsia sprava v jeho zivote. On sa chudak snazi..bojuje..ale uz dlhu dobu mu je tak zle ze skoro len lezi. A kurva ved to je mlady clovek..je to smutne. A clovek si az po takejto krutej hnusnej sprave uvedomi ako ma toho cloveka rad. Az potom zacne robit vsetko preto aby bol s nim, aby pomahal a spravi vsetko preto aby mu bolo lepsie.Ked viete ze ma niekto pred sebou pol roka zivota tak spravite vsetko. Ja by som podpisala aj zmluvu z diablom aby som pomohla. Viete co je najhorsie? Bezmocnost..strasna marha to je..

Ked ja chcem strasne chcem pomoct..ale nemoze:/ len sa prizeram. Ako? Jeho psychika uz podla mna nieje. Ako ho mam podporit? Rozveselit? Zamestnat? Cokolvek..

Treba bojovat..stale..den co den..

Rada: zacnite sa rozpravat,zaujmat,vazit,lubit,byt tu pre tych na ktorych Vam zalezi..pred tym ako sa stane nieco zle!!!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
antifunebracka  16. 1. 2017 16:51
Strašne veľmi veľa síl prajem!
Napíš svoj komentár