Zasa raz to prislo, vela myslienok.
Chut utiect od vsetkeho co sa deje, ujst do sveta fantazii do sveta kde je vsetko pekne kludne, ziadne problemi len pohoda klud.
Co by som za to dala. Ale vsak su to len pekne sny nic ine.

Ja si uvedomujem ze moj zivot nestoji za vela, nemam cas na nic a nikoho. Uvedomujem si ze stracam ludi ktorych mam rada. Strasne by som chcela s tym nieco spravit. Ale ja neviem ako. Ako ked nemam cas, chcela by som si ho spravit ale vzdy mi skoci nieco do toho napr vodicak, anglina, nemcina.
Potrebovala by som casostroj, aby som mala cas na ludi ktorych mam strasne rada a stracam ich, zabudaju ale ja nie. Mozno si ani neuvedomuju ako to ja beriem ze sa koli tomu tak trapim. Pomaly kazdy den nad tym rozmyslam.

Ale co s tym spravit? ako to zmenit? moje napady dochadzaju. Mam pocit ze som odsudena stat sa asocialom ktory bude cez volny cas doma. ja neviem co s tym tomu sa vravi ze som v koncoch.

Malo byt vsetko ako pred tym ale nieje. vsetko je ine a najhorsie je ze viem ze to je moja chyba. A nemam s tym co spravit co ma neuveritlne zoziera.

Stale verim ze sa vsetko dostane do starych kolaji. Ze ludia na ktorych nedam dopustit sa mi vratia a znova budeme mat taky vztah ako pred tym. Viem ze sa musim zmenit JA. aby nieco zacalo fungovat ale k tej zmene potrebujem pomoc. ktorej neviem ci sa dockam. Mozno to bude vazne tak ako by som najviac nechcela aby to bolo. Zostanem sama a ja nic take nechcem.

Ja vam vsetkym slubujem ze sa pokusim zmenit aka som, pokusim sa viac venovat vam, vy viete ktory ste to, pokusim sa menej mysliet na seba a viac na inych. Byt tam kde treba byt, byt osozna tak kde ma potrebuju. Ja sa o to budem snazit ale potrebujem pomoc pri zmenach mojho zivota.

Potom sa mozno aj moje terajsie zmyslanie vypadnut prec zmenia znova sa budem do noveho dna zobudzat z usmevom a tesit sa na tych ktorych lubim a vzdy budem.

jedine slovo mam pre vas vsetkych PREPACTE!!!!!

 Denník
Komentuj
 fotka
mixelle  23. 10. 2008 16:07
fuu.. stalo sa niečo?
 fotka
katherine135  19. 11. 2008 00:35
cakas na ruku, co ta bude viest...a dufam, ze si ju nasla. ale nebude to tak navzdy, sama si to uz zistila zlatk niekedy nie je podstatny cas...vztahy funguju aj na dialku, ide o blizkost, lasku, davanie , prijimanie a take veci...ved ty to vies. Ľúbim

P.S. : 22.12
 fotka
pt  27. 11. 2008 14:25
budem ti pomahat ako sa len bude dat my nigga sista ..vies ze sa na mna mozes kedykolvek spolahnut..
Napíš svoj komentár