Priateľstvo je jedna z najkrajších vecí ktoré nás v živote môžu stretnúť. Je tu ešte aj láska ale ako sa hovorí každá láska začína priateľstvom ba dokonca niektoré sa tak aj končia. Priateľstvo pomáha utíšiť bolesti zo straty lásky a priateľstvo utišuje bolesti zo straty.
Priateľ je veľmi drahé slovo a treba si ho vážiť. Treba si ho vážiť viac ako na nejakej sociálnej sieti že si s niekým píšem deň či týždeň či nebodaj mesiac a pridám si ho k takzvaným priateľom , treba si ho vážiť tak že ho udelím len ľudom ktorý viem že mi pomôžu poprípade aspoň budú vedieť zdielať smútok či prehru v živote.
Zo slovom priateľ by sa malo tak zaobchádzať veľmi opatrne pretože ak sa udelí zlému človeku tak sa môžu stať aj zlé veci. Zlé veci typu že prídeš nech ti pomôže a on sa ti vysmeje s prepáčením do ksichtu že ho to netrápi ba dokonca to ešte roztára kade tade.
Ak sa ale toto slovo vyskytuje v kruhu blízkych ľudí o ktorých viem že to nebudú využívať je to cennejšie ako zlato , je to cennejšie ako peniaze , je to nevyčísliteľné. Skúste si tak aj vy svojich priateľov vážiť viac ako keby ste ich mali 1000 pretože priateľ nieje ten ktorého pozdravíš na ulici lebo ho poznáš a občas s ním hodíš kus reči ale priateľ je ten ktorý s tebou zdieľa pocity a pomôže ti. Nazvať človeka ktorého občas stretneš priateľom je akoby si sa pýšil niečim čo nieje tvoje a je ti to aj tak prd platné.
Ako Dan Landa spieva v pesničke protestsong :

"Co všechno dáme, za naše kamarády?
Kteří to vlastně jsou? Nejsme si jistí."

Skutočného priateľa spoznáš , pravých a tých najlepších priateľov spočítaš na prstoch jednej ruky.
Preto si slovo priateľ vážte a nie len slovo ale ak už niekomu tento čestný titul darujete tak si toho človeka vážte nech sa dá povedať že ste naozajstný priatelia a nie bábky ktoré sa tak nazvali.

 Blog
Komentuj
 fotka
karin147  24. 2. 2012 13:10
Toto je vážne krásne napísané
 fotka
antifunebracka  1. 3. 2012 17:41
sloh
 fotka
heatrow  1. 3. 2012 17:51
@antifunebracka ale z mojej hlavy
 fotka
antifunebracka  1. 3. 2012 18:15
viem, ale moc sa mi nepacil. malo originality, chlape
 fotka
heatrow  1. 3. 2012 18:18
@antifunebracka jasne v pohode možno nabudúce
Napíš svoj komentár