Od piatku je u nás na prázdninách neter. V nedeľu sme boli celá rodinka na jednom ihrisku (ja som sa hrať nebol, to neter so synovcom , ktoré je oproti mojej "práci" (útulok). A tak bratovi hovorím, že či sa Linda (neter) nechce ísť pozrieť na psíky. No že môže, ale naozaj len pozrieť.

Linda totiž chce psa. Možno ani toto nebol hlavný dôvod, prečo sa mala len pozerať, možno sa bál, že ju niektorý pohryzie alebo tak. Síce možno aj mal pravdu, veď moja neter nemá ešte ani 10, od ktorých dávame venčiť.

Dnes som sa chystal do útulku už ráno. Len nejak sa mi podarilo posúvať budík až bol o hodinu ďalej od pôvodného času. Vonku pršalo, to preto sa mi nechcelo vstávať... Kým som ale zriešil ranné povinnosti, dáždnik v ruke po ceste už nemal nejaký význam. Keďže niekomu sa vstávať chcelo, psíky už mali čisto a ja som si tak mohol užiť asi dvojhodinovú prechádzku s Tedym, ktorý mi hneď padol do oka. Bolo fajn, až na to, že som do útulku prišiel mokrý na nitku (dáždnik sa mal v útulku bezo mňa zjavne dobre .

Keďže útulok sa zatvára o šiestej a jedna pani, ktorá si mala prísť pre chorého psíka to nestíhala skôr ako o pol siedmej, zobral som si ho na starosti, bol s ním ešte na infúziu. A potom čakal a čakal, komárom som veľmi chutil... No a, samozrejme, nosil som ho aj na rukách, tak potom vyzeralo aj moje tričko a vôňa.

Neter bola s mamou a tetou zase na ihrisku. Prišiel som a mama mi hneď nakázala vyprášiť tričko, neter mi povedala, že smrdím. Potom sme boli na ďalšom ihrisku a chcela aby som ju vyložil na preliezku. A povedala: "Ale dávaj pozor, aby som sa nedotkla trička!" Je síce pravda, že psík z útulku pĺzne a smrdí trošku viac, ale opýtal som sa jej, že ako chce psíka, keď sa jej nepáči moje tričko. Bola už ticho...

Moja neter chce psa. A ja smrdím doteraz. Bude sprcha

 Úvaha
Komentuj
 fotka
lola8  14. 8. 2008 21:49
to je miléé..aj ja chcem robiť v utúlku..
Napíš svoj komentár