Niekedy je veci lepsie nechat tak.. no niekedy ich treba riesit.. stale nevedel co ma robit..
V hlave mal tie stare casy.. casy ked na nom bola opreta.. spala na ceste busom z vyletu.. bola pre neho v podstate mimozemstanka.. miloval mimozemstanky..

Nebolo dolezite aka vasen, podstatne bolo ze hori.. divadlo mu nic nehovorilo, no rad s nou cestoval.. len tak.. do Martina, .. len tak do Bystrice.. kuknut si predstavenie, vecer sa prekonavat aby nezaspal, a mohol ju pozorovat ako spi.. tak nevinne, vzdy ju osvetlila lampa pri ceste.. kratke ustrizky, kratke zablesky, no prenho vecne..
Prave pri spomienke na tieto veci.. malickosti, no prenho

Nezabudnutelne pismena a obrazy ktore bude mat v srdci vyryte navzdy, pri spomienke na nich sa nevedel rozhodnut ci su dobre alebo zle.. ci fakt priatelstvo medzi chlapcom a dievcatom je silnejsie ako laska.. vedel ze uz ju vnimat ako kamaratku nikdy nebude.. mozno az casom.. ked to opadne..

Bolo mu skratka jasne ze musi daco spravit.. pohnut sa.. Odrazit sa od mola a skocit do mora otaznikov, neistoty, neznama.. na dne, ak sa potopi dostatocne hlboko, a riskne to s energiou a dychom, najde.. nevedel co.. ci koniec vztahu, alebo prave zaciatok..

 Blog
Komentuj
 fotka
kemuro  24. 7. 2008 00:33
prečo už nepíšeš,škoda,že to nemá pokračovanie,mňa by zaujímalo,aké to má pokračovanie,sám som zažil niečo podobné,má zmysel v tom pokračovať



neviem,či je to z vlastnej skúsenosti,alebo vymyslené,ale tento príbeh bol pre mňa autentický a som rád,že som ho našiel,pretože opäť mi pripomenul nejakú chvíľu,na ktorú rád spomínam.dakujem
Napíš svoj komentár