Ten bezmocný pocit, kedy by ste chceli všetko zmeniť. Začať od začiatku. Ukončiť to od konca. Ten pocit, ktorý sa nedá opísať slovami, keď len ticho sedíte, mysľou, srdcom, dušou na troch rôznych miestach. Tak presne ten bezmocný pocit teraz prežívam...

Na jednej strane chcete, aby niekto prišiel, chytil vás za ruku a povedal, že všetko bude okey, že je jedno, čo ste spravili a spravíte, že ten človek je stále tu, že ten priateľ (myslím tých skutočných priateľov, nie tých, čo máte na facebooku) vás má stále rovnako rád a neodcudzuje. Jeden taký priateľ sa práve učí nemčinu asi tak dva metre odo mňa. A ja stále čakám, kedy príde. A viem, že čaká aj ona. Lebo keď sa niečo je*e, tak obom. Len akosi sme si zrazu vo všetkom vzdialenejšie.

Na strane druhej chcete mučivé ticho, v ktorom môžete potichu vraždiť svoje rozhodnutia, činy, slová. chcete svätý pokoj od každého, kto by vám mohol povedať niečo milé alebo niečo strašne smutné - ako napríklad pravdu.

Keď má človek takéto pocity, je mu úplne jedno, či práve prežil hodinu a pol na geniálnej show, kde sa na chvíľu bavil - naozaj alebo len naoko.

Keď má človek takéto pocity, márne hľadá riešenia.

Keď má človek takéto pocity, tak si jednoducho ide zvrtnúť cigu z pozostatkov najlacnejšieho tabaku, vyjde na balkón a v tme rozmýšľa, či sa vráti naspäť do izby alebo vyskúša, či platí reklamné heslo Redbullu.

 Záchod
Komentuj
 fotka
bublanina  27. 11. 2013 23:25
To bolo krásne Aj ja mám dnes taký nahovno deň
 fotka
pejmej  28. 11. 2013 11:21
najlepšie, keď príde deň potom, a lietame si. Nemusíme skúšať skákať z balkóna. Havária je istá ako to, že nám dôjde palivo, tej eufórie života.
Napíš svoj komentár