Volám sa Layla. Mám 13 rokov a doteraz sme bývali s ockom v malom mestečku v Anglicku. Môj ocino je však vojak a tak sa musíme bohužiaľ stále sťahovať. Už asi ôsmy krát. Áno, čítate dobre - už ÔSMY krát. Sľúbil mi, že toto bolo naposledy.
Ešte som si dobalila posledné veci, posledný krát som sa pozrela na svoju izbu plnú škatúľ, a odišla som do auta. Ocko už na mňa naliehal: "Poď, rýchlo, nestihneme lietadlo!"
O desať minút sme nasadli do lietadla. Nemala som ani len poňatia kam sa to vlastne sťahujeme. Cesta prešla veľmi rýchlo, pretože som celú cestu prespala. Pred letiskom nás už čakal taxík, ktorý nás mal odviezť do nášho nového domu. Ideme bývať v New Yorku!!
Vodič zastal, a keď som zbadala, v akom dome budeme bývať, ostala som v nemom úžase. Predomnou stál nádherný dom s velikánskou záhradou. A mal dokonca aj bazén!
Celá nedočkavá som vošla dnu, keď som zrazu pred sebou uvidela dvere obviazané ružovou hodvábnou mašľou. Vošla som dnu a uvidela vééľkú izbu aj s terasou! Celá ohromená som tam stála si 5 minút bez pohnutia. Prišiel za mnou ocko, a povedal: "Vidím, že si už svoju izbu našla. Tak čo? Páči sa ti?" "Jasné že sa mi páči!" radostne som vykríkla. Nakoniec dodal: Super, som rád, že sa ti páči. Musím si ísť ešte niečo vybaviť. Za dve hodiny som späť. Ahoj!"
-------------------------------------------------------------------------
Toto je môj prvý príbeh... Tak čo? Páči? Prosím zanechajte aj nejaký komentár. Beriem aj kritiku

 Blog
Komentuj
 fotka
chalanodjazera  9. 10. 2012 20:44
mením s tebou
Napíš svoj komentár