Na začiatok chcem dodať že som to písal pre moje dievča ako prácu do školy, tak sa nedivte ked tam bude niečo v ženskom páde. napr. (rozmýšlala)
Čo si vlastne pod pojmom môj život predstavujem ? Pre mna je život plný štstných túžieb, snov, prianí za ktorými idem, no neľahkými cestami, lebo tie ľahké nikam nevedú. V živote sa snažím rozdávať čo môžem len svoje skutočné štastie nie, to je len moje. Čo do života dám to dostanem, viem že nie hneď, viem že nie presne tou istou formou, ale vráti sa mi to. Vraví sa že život je slobodný, myslím že život veľmi vela ovplivňuju aj iné okolnosti a ľudia. Len sny sú slobodné, môžeme si ich slobodne vytvárať aj ked sa zdajú nerealistické. Je krásne nesnívať o svojom živote ale žiť svoje sny. Najväčším štastím je pre mna robiť druhých ludí štastnými. Ich úsmev a reakcia, je ta najkrajšia vec ktorá na tomto svete môže existovať. Len škoda že nie každý deň je štastným. Na celom svete v prírode existuje rovnováha, ale je to tak raz je človek hore raz je dole preto je najlepší ten zlatý stred. Všimla som si, že človek by musel žiť v absolutnej nevedomosti aby bol štastný, ale ked si to tak zoberieme, aj mi môžeme žiť v nevedomosti a sme štastný, kolko je vecí na svete ktoré sú blízko nás a vieme že by nás zranili ale vôbec o nich netušíme. Niekedy je krajšie žiť pravdupovediac v lži ktorá je krásna, ako v pravde ktorá nás ničí. Ved otom je sen. Do štastia v živote aj práve vďaka vedomosti zasahuje aj takzvaná závisť. Základom aby bol človek štastný je to aby mal čo jesť, piť, mať svoj domov, a niečo na seba obliesť. Myslíte si žeby deti v rozvojových krajinách ako je napríklad afrika mali viac štastnejší život keby netušili čo robia ich rovesníci v európe a ostatných vyspelích krajinách ? Myslím si že keby žili v nevedomosti čo sa deje niekde inde boli by štastné čo majú ale zase ludí tých čo sa maju lepšie materialisticky by to trápilo a snažili by sa im pomôcť. Týmto príkladom som len chcela podotknúť že naše štastie v živote je velmi ovplivnované túžbou po tom čo nemáme, ale vieme že môžeme ked to vidíme u iných.
Každý si predstavuje svoje štastie čiže svoj skvelý život inak, niekto možno v rukách svojej lásky. Láska je taký zázrak, je to skutočný sen, v ktorom žijeme a od neho očakávame vždy len to čo si prajeme, spoločné splnanie svojich prianí potrieb, vkladáme do lásky vela viery, a vidíme len to čo chceme vidieť to čo snívame, bohužial nikdy to tak neni ani nebolo, real je úplne iný ako si myslíme. To by bola absolútna dokonalosť, a absolútna dokonalosť predsa neexistuje. Takže čo dodať na záver ? Náš život je o to štastnejší ked netušíme o tých bôloch ktoré by nás zviezli na dno, ked žijeme naše sny. Tak zoberte život do svojich rúk niekedy nechcite vidieť ani pravdu ale zase ju nezatracujte skúste žiť s rovnováhou mysle. Veď predsa každý je strújce štestí svého.

 Blog
Komentuj
 fotka
vaurien  5. 12. 2007 15:14
to o laske sa mi pacilo.. .laska je najuzasnejsi pocit a ktory clovek moze prezit.. .vo svojom srdci.. .niet vascej krasy.. .len sa vyser na sny,a zi!! !priania a tuzby su viac ako sny.. .tuzby a zmysly.. .zmysly a prezitie ich.. .vacsina ludi iba existuje,zivot,to je ta najzriedkavejsia vec na svete.. .urob to,co ta ako prve napadne.. .cit svoju slobodu.. .ked to sprvavis,budes mat neuveritelne krasne pocity.. .len v tej chvili to budes vediet.. .zabudni na zajtrajsky,je tu tenmto jeden okamih,ktory vsetky tvoje tuzby a zmysly chcu prezit.. .snad to pochopis.. .all you need is love.. .
Napíš svoj komentár