alebo

Ako som nabil @marleymt v biliarde

Tak ste klikli na tento blog? To je super. Už na začiatku pripomeniem, že nezabudnite po prečítaní tohto blogu pozrieť blog od @marleymt , je to o tom istom, len z jej pohľadu...

Budú to zo tri týždne, čo sme s Marleymt v tskách filozofovali nad možným birdz mt stretkom. Ľudí, čo by prišli je (ževraj dosť, tak prečo nie. Organizovania stretka sa chytila marleymt, pomocu TS-iek, vraj z osobných dôvodov. No skrátka, po úvodnom nadšení to dopadlo tak, že sme mali prísť až štyria. Na poslednú chvílu dokonca traja. Marleymt sa to snažila zachrániť založením fóra, no bolo to na poslednú chvíľu, takže nič z toho.

Tak som sa teda v sobotu odtrhol od birdzu, a vybral sa na to supermegaveľké birdz stretko. Busom. Na miesto som prišiel klasicky neskoro, ale aspoň som prišiel a nenechal ostatných v štichu. Zvítali sme sa na námestí, no skoro som si daddy-ho a marleymt nevšimol . Vchádzame do klubu, kde sme práve jediní zákazníci. Najprv sme si strategicky obsadili stôl a objednali nápoje. Hneď na to sme začali hrať biliard. Na skutočne vysokej úrovni . Ja a Marleymt proti Daddymu, ktorého vlastne volajú Trazzy, a volá sa Vlado Preberali sme jeho avatara, ani on sám nevedel, čo to vlastne je na obrázku. A práve Vlado vyhral prvú hru...či aj druhú ? fakt už neviem. Hrali sme čosi cez tri hodiny... Popri tom sme stihli poohovárať celkom dosť birdzákov... niektorých aj pochváliť. Som sa samé zaujímavé veci dozvedel, napríklad, že kto je puma senecká, a kto sú traja králi . Alebo, čo robí Marley s revolvermi a aké westernové triky vie. A aj to, že všetkým točí, aj tým takým trojuholníkom na oné – biliardové gule.

Po nejakom čase, neviem kedy odišiel Daddy. Okolo pol šiestej to mohlo byť. Potom sme hrali s Marley iba duely. Najprv som sa snažil a vyhrával, potom som sa až tak nesnažil a tiež vyhrával. Ale úroveň hry jednoznačne stúpala od úderu k úderu. Nakoniec som aj prehral, čomu sme sa obaja potešili . Čierna na piaty pokus (ibaže za sebou), konečne padla. Aj zopár funny trapasov bolo, napríklad keď marley jednu guľu surovo vyrazila von zo stola, ale pás svetlých okamihov tiež nechýbalo. Hlavne hra s „hrabličkami“ mi celkom šla. Aj tak sme obaja zistili, že predsa je ten stôl krivý. Už počas hry sme plánovali ako s Marley napíšeme tieto blogy, ako zorganizujeme ďaľšie birdz stretko, a hlavne – ako nám vy všetci budete musieť kúpiť darčeky.

Skončili sme čosi pred ôsmou, a účet bol dooosť vysoký. Cez 17€. WTF ?! a to sme mali okrem biliardu len dve koly a vineu. Potom sme sa chceli na náš bloček podpísať, no nemali sme pero. Tak sme si ho aspoň odfotili , s tým, že ho Marley preženie skenerom. Marley som odprevadil až ku domu, vďaka čomu som nestihol bus, no nevadilo mi to. Až keď som zistil, že si nemôžem pustiť hudbu lebo mám prázdnu baterku na mobile mi to začalo trochu vaďiť. Ale o 15 minút išiel ďalší, so good .

 Blog
Komentuj
 fotka
marleymt  21. 3. 2012 21:13
Najprv som sa snažil a vyhrával, potom som sa až tak nesnažil a tiež vyhrával.
 fotka
flussica  21. 3. 2012 21:19
Marleyyyyy, že sa necháš ..!
 fotka
bejak  21. 3. 2012 22:36
ta dobre nabuduce uz idem ak mi nic dotho nepride ..
 fotka
marleymt  22. 3. 2012 07:45
@flussica sa nedalo, ja som manták!
 fotka
antifunebracka  18. 1. 2015 03:31
preco ste si fotili blocek?
 fotka
frenkie477  18. 1. 2015 10:47
@antifunebracka teraz už ani neviem... možno preto aby nám ostatní verili, že sme tam boli? alebo @marleymt ,tebe do kroniky?
 fotka
marleymt  18. 1. 2015 12:26
@antifunebracka to si sa skade k tomuto dostal?
a hej, tak ako píše, fotili sme ho ako dôkaz, že sme tam boli a zároveň ako spomienku - myslím že ho doteraz mám doma ale pochybujem, že je ešte na ňom niečo vidieť. ale ak by som našla môžem odfotiť
mám takto na pamiatku veľa bezcenných predmetov z akcií, kde som bola, na pamiatku
Napíš svoj komentár