nedavno som sa dozvedela o novom druhu cvicenia vola sa zumba ale lekcie sa robia len v BA .Chcela by som zohnat DVD s tymto cvicenim alebo to aspon odniekial stiahnut z netu .Vie mi niekto pomoct?
Zumba je uplne skvela behom 15 min. som úplne zapotená...najhorsie však je, že aj ked ju mam na DVD (stihanutu - www.google.com a ťukla som si Zumba rapidshare) je však v španielčine a niektoré kroky fakt nedokažem spracovať to je smola..a BA je daleko...škoda že nie je viac rozšírená
HALO HALOOOO od novembra sa bude v trenčíne a ilave cvičiť zumba - latinsko americké tance s fitnessom. cvičiť sa bude soboty a nedele... info karolina1234@azet.sk
ahojte, v Nitre sa cvičí Zumba v študentskom domove Mladosť(spoločenská miestnosť) pri SPU, ulica Štúrova č.3, každú stredu o 18.00, s certifikovanou cvičiteľkou, je super, iba 1,5 Eur. tancujeme salsu, merengue, reggaeton...
Zumba kombinuje latinsko-americké tance s prvkami fitness na dynamickú hudbu. Ak vás nebaví posilovňa a aerobik, je to to pravé, čo hľadáte. Hodiny zumby: Nitrianske Rudno - pondelky od 17:45, 2€ Lieštany - stredy od 18:00, 2€ Trenčín - piatky od 18:30, 3€ Dubnica nad Váhom - nedele od 15:00, 2,5€ Teší sa na Vás Karolína, official zumba instru
leicie su uz aj v meste banska bystrica, priatelka navstevuje kurzy u faber dance school, www.faber-dance.com a je velmi spokojna z vlastnej skusenosti teda odporucam!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tu je nieco snad pomoze
Zumba, moja dozivotna laska
Stranky.:
www.zumba-fitness.sk
www.zumba.sk
www.zuma.bzu.sk
Zumba kombinuje latinsko-americké tance s prvkami fitness na dynamickú hudbu. Ak vás nebaví posilovňa a aerobik, je to to pravé, čo hľadáte. Hodiny zumby: Nitrianske Rudno - pondelky od 17:45, 2€ Lieštany - stredy od 18:00, 2€ Trenčín - piatky od 18:30, 3€ Dubnica nad Váhom - nedele od 15:00, 2,5€ Teší sa na Vás Karolína, official zumba instru
A dajte si stranku www.zumba.eugo.sk a tam je o tom aj pisane a maju tam aj neake videa..