Zubné alebo všeobecné lekárstvo? Neviem sa rozhodnúť, vzali ma na oboje...
tento rok ma zobrali aj na všeobecné aj na zubné lekárstvo na UK v BA... Absolútne sa neviem rozhodnúť kam mám ísť, každý ten odbor má svoje pre a proti. Je tu niekto kto študuje jedno z toho? Ak áno napíšte mi prosím ako ste spokojní so školou, či vás to
@anickka1 ja by som ti radil všeobecné lekárstvo,budeš vedieť o všetkom a po skončení si môžeš vybrať,či sa budeš venovať zubárstvu,alebo niečomu ineému čo ťa zaujme...
urcite zubne. kamoska tam chcela ist, ale nezobrali ju, tak sla "len" na vseobecne a teraz sa zase pokusa dostat na zubne. jednak je to lepsie platene a taktiez dobrych zubarov je velmi velmi malo.
@2 zda sa mi velmi zvlastne, ze by po skonceni vseobecneho mohla byt aj zubarka, keby to tak bolo tak by na to asi nebol specialny odbor nie? ci sa mylim?
ja som jednoznacne za zubarinu, pretoze zubarov je nedostatok, malo, vascina su stari. aj ked vseobecne tiez neni na skodu( to chcem ist aj ja studovat) ostatne je na tebe, co ti je viacej blizsie, k comu mas viac vztah rozhodni sa podla srdca
rob to čo ťa baví nie pre peniaze, keď k tomu nemáš vzťah lebo potom aj tvoja práca tak bude vyzerať... ja idem na všeo, aj keď mi vyšli pekne body aj na zubné, ale k tomu nemám vzťah, zuby ma desia ... aj keď do mňa hustili, že zubné budem mať lepšie a neviem čo ... musíš sa sama rozhodnúť čo by ťa bavilo ale ak ťa zaujíma oboje a nevieš si iba vybrať tak zubné (lepšie v živote)
pri tom nízkom počte čo berú by som si na tvojom mieste vybrala to zubné, si riadne nadupaná keď ťa vzali na obidve, takže gratulujem nech sa už rozhodneš pre hocičo ja idem inak na všeobecné takže ak náhodou pôjdeš nakoniec tam, možno budeme spolužiačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@cool1223boy Zubarina je špeciálny odbor, a zo všeobecného lekárstva si nemôžeš vybrať špecializáciu zubára