Len tak ma napadlo..... ako sa bavíte Vy na chatách??? Či sa chodíte len opíjať alebo aj sa neako zabávate... ??? Opekávate??? Guláš??? Poker??? Karty??? Biliard??? čo všetko to u Vás obnáša????
@2 + varenie špagiet na piecke, robenie chlebu vo vajíčku v kastroli obrovskom alebo stačí podgurážený jebnutý človek a jeho naháňanie v noci, uprostred ničoho s metlami v rukách
Nase chaty su chaty nenavisti, vsetci sa chovame ako diva zver a vzajomne si nadavame.... a hrame Talizman a ine hry, vela pijeme, ale hlavne si nadavame. Potom tam celu nenavist nechame a domov odchadzame plny lasky a vnutorneho porozumenia.
Opekačky, guláš, karty, obyčajné rozhovory... a cez deň výlety po okolí a vyspávanie do obeda A alkoholu len toľko, aby si každý pamätal predchádzajúcu noc a aby nikto nemusel opätovne vidieť obsah svojho žalúdka v nie celkom strávenej podobe
@lochnessko tiež si zažil? a s krikom a metlou v ruke, cítiac sa ako statočné srdce ziapal "skap ty vyjebanec"? pričom za tebou niekoľko ludí popadalo?
vobec ale vobec by som na zabavu nepotreboval alkohol (nehovorím žeby mi vadil ale absolutne by mi nechýbal) tak varenie špagiet už bolo spomenuté, a plno jedál... (to dokáže byˇ%t nenormálna sranda) hranie s ohnom, opekačky, a detské hry a po večeroch nejaký horor poprípade nočné aktivity (skúška odvaqhy, rozprávanie sa, strašidelné historky) viem že to sú detské hry ale kto nezažil nevie posúdiť
jaaj,chaty..no,áno,väčšinou je to alkohole... opekanie, spev, potom tanečky... ale tak napr. minule sme ráno začali drtiť Activity a bavilo nás to skoro až do večera... záleží od akcie/miesta/ľudí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov