Mne osobne nie, ale som si raz zabudla zamknúť klávesnicu a sa mi pustila mp3 xDD konkrétne soundtrack z Pirates of the Caribean ale som mala šťastie, že to nebolo vôbec počuť, lebo bol hluk v triede xDD
mno mne sa pár razy stalo, že mi buď zazvonil, ale najčastejšie sms-ka. ale mne sms hlási robo z english is easy, csaba is dead (inak v maf story banánko) replikou: "fúj, tu je ale smrad!"
a preto si neberem mobil do skoly ale u nas v triede bežne začne nekomu zvoniť cez hodinu alebo mu dojde sms-ka..a to vacsinou sms-ky od t mobilu a ked kvoli tomu učka im zebere mobil seci jaky nasraty na t mobile ..a najvác sa smejem ked zvoní spoluziacke mobil cez hodinu a take stare nokia zvoneníí
Otázka ako vyšitá pre mňa, síce skôr by sa tam hodilo "Bolo už také cviko na ktorom ti NEZAZVONIL?" Pretože ja už som tým medzi spolužiakmi známa, že mi stále niečo zvoní, poprípade strašne silno vibruje Na minulotýždňovom seminári z NJ bola sranda, kvôli vlaku som prišla neskôr, kedže bol pondelok, museli sme so spolužiačkou prebrať akútne víkendové veci, a kým som sa spamätala, už som zase kvôli busu musela odísť o pol hoďku skôr, a medzitým mi samozrejme 2x zazvonil mobil
sem tam zazvoni ...ale vzdy ked dakomu zavoni mobil v triede tak vsetci ucitelke hovoria ze to zvoni budik aj ked je vypnuty mobil tak to ucitelia nechaju tak
zvoni mi furt ale nemam zvonenie len vibrovanie teta mi furt vola ze, kde si? ako utorok, pol jedenastej a otazka ze kde som nevadi ja to zdviham a pod lavicou, ale vacsinou mi zvoni cez siedmu hodinu,tak to tiez vacsinou vybavim pod lavicou
No, parkrát sa mi to v minulosti stalo a aj teraz sa stáva
Vždy si zvonenie vypínam pred prednáškou, ale ak čakám dôležitý telefonát, tak si necham zapnuté a ak mi zazvoní, idem na chodbu a vybavím si telefonát
mne raz zazvonil, co som si zabudla dat tichy rezim, a profka sucho povedala: mobil ma byt vypnuty a v taske, je to dane zakonom a myslim, ze aj skolsky poriadok ste si na zaciatku roka citali...
hehe... no mne nedavno zazvonil telefon na hodine... esteze ma kamarati podrzali ... polka triedy sa rozkaslala jak klub starych tuberakov .. ale zachranili mi zivot
mne raz zazvonil na cviceniach z matiky... zabudla som vypnut zvonenie, pomyslela som si ze uz aj tak mam zapis tak som to rovno zdvihla a vybavila kamosku rovno cez hodinu
Jo, a to pri takej profesorke, ze ked niekomu zazvoni tak okamzite berie, ale ja mam caro osobnosti a len mi povedala aby som to vypla a potom ze kto to bol
a ja neviem do školy ho nenosím iba ak niekam ideme alebo mám ísť k doktorke a zvonil mi raz cez hodinu ale ani vybrovanie a ani zvoenie nebol zapnúté...
raz som si zabudla vypnut a akoze dost pruser mobil som hned musela odovzdat profke a az na druhy den mi ho daly..tak odvetedy ho ma pekne vypnuty v taske
mne raz zvonil a ja som myslela že to je spolužiačkyn lebo smem ali rovnaké zvonenie ale pri tom aky je u nas hluk si to nikto nevšimol. od vtedy si radšej vypinam zvuky
môjmu chalanovi som volala a nevedela že má ešte hodinu a ticho v triede, učiteľka potichu hovorila a zrazu mu začne vyzváňať raining blood od slayer-u všetci sa údajne zľakli chudák, hambu mu robím
No samozrejme A tak som rýýchlo strčila do vačku ruku že ho vypnem ale náhodou som to zdvihla a do celej triedy výkrik mojej kamošky (ktorá mi volala) A znelo to niečo takéto:"TEN S KÝM V ŠKOLE SEDÍŠ JE FAKT SEXI!" samozrejme, ten spolužiak všetko počul Doteraz mi to pripomina Alebo mi zazvonil budík a na zvoneni som mala niečo také "Ty krava okamžite to zdvihni!" .. irónia bola že to zazvonilo vtedy keď sa učitelka zohybala pre kriedu čo jej spadla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Vždy si zvonenie vypínam pred prednáškou, ale ak čakám dôležitý telefonát, tak si necham zapnuté a ak mi zazvoní, idem na chodbu a vybavím si telefonát
Ale naozaj je to len občas.
neznalost neospravedlnuje
A ked sme pisali monitor mi zazvonil No to bolo
to dokaze cloveka vystriet
ale tak bolo to na cvičenie, a cvičiaci sa smial s nami....