@acvd43xa7w akože ukludnime sa slečna dobre? jaký chlapče, to čo je ja nič, len je to ďaleko, náhodou tam som chodieval každý rok dva krát, dokonca aj stále chodievam!!!
No hlavne nechod na smery typu politologia, socialna praca, masmedialna alebo marketingova komunikacia. Je pravdepodobne, ze po skole nebudes nic vediet a ostanes nezamestnany. To perspektivne akurat matiku obsahuje (technika, ekonomia). Ale napr. farmacia a medicina, tam matika nie je a navyse su to vyborne odbory s istym zamestnanim po skole a bez matiky.
Bez matiky asi nenajdes, lebo matika je takmer vsade, treba trosku logickeho myslenia a sadnut si nad knihy snazit sa a vsetko pojde... ak na to nemas, chod radsej robit !!!
hasselskog si pekne na omyle, ze na farmacii nie je matikaa kamoska je na farmacii, a ma ju tam neviem kolko semestrov, ale minimalne 2 semestre ma matiku... a co ja viem, ci clovek zvladne farmaciu alebo medicinu ked nevie matiku, mne to pride takee, ze treba si sadnut nad tu matiku a dat si doucka a vsetko pojde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a ´dakujem
a ja neviem, co ta bavi
aj medzinarodne vztahy, politologia, secko mozne velmi vela toho je si myslim
nevieš o marketingu? je tam matematika?
pfu, neviem, ale myslim, ze nie, sak co by s nou robili
ja budem diplomatka
a akoze chlapce co mas proti BB?
ale na prijímačkach nieje, to je podstatné
ďakujem
pripadne skandinaviu