ahojte..chodim na gymnazium a chcela by som ist potom na vojensku skolu..je tu niekto kto chodi na nejaku vojensku vysoku?ktora na slovensku je najlepsia?mauritu z akych predmetov mi treba?
Na Slovensku je len jedna v Liptovskom Mikuláši. Treba ti v prvom rade čo najlepší priemer, vynikajúcu kondíciu a bezchybné zdravie. No a keďže sú to technické odbory, tak ti rozhodne bude treba matematiku
môj kamarát chodí na Akadémiu Milana Rastislava Štefánika v Liptovskom Mikuláši - robil maturitu z informatiky a matematiky, samozrejme treba mať dobrú kondičku a spraviť skúšky fyzické/psychické + tuším aj z ANJ robil nejakú skúšku, ale to si pozri na ich stránke
a z coho by som mala ist maturovat ak tam chcem ist? vsetko okrem matiky prosim..nemozem ist z jazykov? nie je tam nejaka fakulta kde by sa dali studovat?
@majka333 Je jedno,z čoho pôjdeš eventuálne maturovať, ide o to,z čoho sú prijímačky. Priateľ tam robil prijímačky z ang,mat,fyziky. A čo viem ja,tak žiadna fakulta jazykov tam nie je.
Chcem tam ist lebo ak ta nevyhodia zo skoly tak mas iste uplatnenie..uz od zaciatku dostavas nejaky zakladny plat a potom ides uz iba vyssie..a staci odrobit menej rokov ako v normalnom zamestnani,ktore je horsie platene a mas este aj slusny vysluhovy dochodok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
btw. všetko máš tu » www.aos.sk/...
PS: dobre si to rozmysli, čo počúvam, tak prvotný výcvik je náročný+pri príjimačkach máš aj psychotesty a telesné testy. Prečo tam chceš ísť?
pred 5 rokmi sa tam dal studovat aj nejaky ekonomicky odbor..
a na Univerzite obrany mas viacero odborov. Studuje sa bud v Brne alebo Hradci Kralove. Blizsie info tu - » www.unob.cz/uchazec/Documen...