Viete mi povedat co vsetko budu odomna chciet na urade prace?
myslite ze ked sa tam idem zaregistrovat prvy krat budu to hodiny behania po urade alebo je to rychlovka? dakujem za radu lebo okrem dohody o vykonani prace neviem co tam budu odomna chciet
ak máš dohodu o vykonaní práce študenta, tak to myslím nevyžadujú. Ani neštudentskú dohodu, pokiaľ nepresahuješ výšku život. minima (t.j. cca 190€) možno sa mýlim...
A tam ti dajú všetky tlačivá.. Nejaké podmienky budeš podpisovať a vyplňovať blbosti.. Je to akurát, tak na pokazenie celého dňa
na urade prace budes najdlhsie cakat pokial prides na rad ale dlho tam nebudes, respektive ja som nikdy nebol...zaradenie do evidencie je rychlovka, par podpisov a pouceni a to je vsetko
@martive všetkého kópiu, nechod tam s originálmi, lebo oni ti to neofotia.. a budeš potrebovať občianský, maturitné vysvedčenie a tú dohodu a potom ti dajú tlačivo, ktoré ty vypíšeš (tam je všetko od mena, cez školu a prax až po predchádzajúcich zamestnávateľov) a tlačivo, kde máš podmienky čo prečítaš a podpíšeš
Ako povedala @4 všetky doklady a tiež o ukončení školy,dostaneš kartu kde budeš mať termíny kedy tam máš prísť aj s dokladom že si hľadáš prácu,a kopirovanie tam bolo zadarmo istého času tak neviem (vazovova),
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A tam ti dajú všetky tlačivá.. Nejaké podmienky budeš podpisovať a vyplňovať blbosti.. Je to akurát, tak na pokazenie celého dňa