@warble ja viem kde mám pravopisné chyby sloh som napísal bez chyby na maturite ale tu píšem väčšinou cez mobil a je dosť spomalený tak nemám čas na upravovanie chýb.... Len sa všetci neposerte z tej gramatiky: D
jednoznacne ano, vcera mi jeden namakany typek v bare povedal, ze ma pusti na wcko, az ked si pozriem jeho trik s mincou...tak velmi mi trebalo curat, ze som mu uveril, ze je to zazrak a nezamyslal som sa nad tym...
@marleymt My sme mali len zakladny kurz, nerobili sme nic velmi tazke, ale nasiel som pre teba:
"Fredholm determinant formula for the two-point distribution of the Kardar–Parisi–Zhang equation in the long time limit and starting from narrow wedge initial conditions."
Pripomina mi to skor zaklinadlo na privolanie Mefistofela z tretieho kruhu pekla ^^
@notme Toto konkretne je nieco co som vyhrabal na nete Ale jj, v skole boli na nas mili, urcite je tu na stranke x ludi, ktori z toho mali o dost tazsie skusky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Na rozdiel od elektriny
ale vyhovorka 100 bodova fakt
a ezoterika ?
"Fredholm determinant formula for the two-point distribution of the Kardar–Parisi–Zhang equation in the long time limit and starting from narrow wedge initial conditions."
Pripomina mi to skor zaklinadlo na privolanie Mefistofela z tretieho kruhu pekla ^^
nuz v tom pripade mi z toho vyplyva, ze ste mali za ulohu to len precitat nahlas..