v škole medzi deckami mám taký problém..ked nám učitelka povie aby sme vytvorili v triede nejaké malé skupiny,tak nikto so mnou nechce byť v skupine...nikdy som nepochopila prečo,stále ma ohovárajú a vravia o mne že som divná ..ja sa nikomu nevysmievam al
Este som nestretol izolovaneho cloveka, v ktorom by nebolo viac, ako sa predpoklada, prave naopak, podla mojich skusenosti to byvaju ti najinteligentnejsi ludia.
Podla mna im vadi to, ze nie si ako oni a z toho co pises usudzujem, ze ta asi ani nezaujimaju take veci ako tvojich rovesnikov, takze chyba urcite nie je v tebe, jednoducho treba si najst takych ludi s ktorymi si budes rozumiet a nesnazit sa nasilu zapadnut ak o to nestoja
Niektorí ľudia sa proste potrebujú niekomu smiať a s niekým sa proti niekomu spolčovať... u nás na gympli sa väčšina triedy smiala jednej babe, pretože bola najmenšia. To sme mali 10-11, ale tie nesympatie ostali potom až do matury. To je teda dôvod, čo? Možno im vadí, že sa neobliekaš dosť cool, alebo niečo podobne trápne Je veľa ľudí, ktorí sú v tvojej pozícii, pretože to je spôsob, ako funguje veľa kolektívov deciek, nemusí to byť tvoja vina. Je mi to ľúto každopádne :/ Jediné východisko vidím v nových ľuďoch.
Základná skola je podla mna taka cela divná. kamarátstva "nasilu" moze sa stat ze par ludi maju rovnaké zaujmi (futbal.....atd.) ale vecsina ma ine koníčky. Na strednej je to iné "Prevažne všteci rovnaké zaujmy" (podla zaujmov si vyberam skolu a odbor (aspon ja) a potom sa aj dá ocom rozprávat ked su spolocné záujmy.
a keď tak prudko študuješ psychológiu, mohla by si vedieť, že otázka ,,v kom je chyba" je celkom odveci.......
tí detinskí blbci robia, čo im je prirodzené (držia svoju sociálnu skupinu homogénnu a ty im do stáda nezapadáš - každá societa sa zbavuje individualistov)
Ty máš istý objem rozumu, čo je pre nich pojem neznámy a robíš, čo Ti je prirodzené - nebudeš sa znižovať k hlúpemu stádu
lebo každé stádo do 20 rokov je tvorené zo skupiniek.....
sama si si odpovedala, nerobíš to čo ostatní. Čo je v podstate správne, a ani ti to neradím meniť, ak sa máš dakomu posmievať, ohovárať...
Skús sa viac snažíť čo sa týka výsledkov v škole, teda ak sa už nesnažíš na maximum. A pomáhaj tým čo budú mať nejaké problémy... Možno potom zmenia názor, keď zistia že si naozaj dobrý človek.
@georg21 spoločnosť nehľadá "dobrých ľudí" bohužial :/ to neznamená že ja sa nesnažím byť dobrým ale často vidím ako sa oveľa radšej zasmejú a vybúria sa na nejakom chudákovi ako by mu mali pomôcť
"nepatriť k usporiadanej väčšine je požehnaním a výsadou aj väzením na osamelom ostrove uprostred davov" Chyba neni nikde, najdi niekoho, ktora/y bude podobna ako ty. A vyber si skolu, kde budu pokial mozno normalny ludia (gymnazium...), pretoze inak ti to moze nejaka "parta" dat poriadne vyzrat. Poznam to. A bud rada ze nepatris k dnesnej skazenej mladezi, asi tolko, ostatny uz napisali vela.
@mm47 ou ooooooooooou jak si ma dal dole ..... normálne budem plakať asi keď mi také niečo povie taký krásny inteligentný a hlavne mentálne zdravý človek jak ty
@klaudiqaaa si to písala o sebe dúfam? lebo nie je každý masový výrobok, tak je divný? ale tí, čo sa masiam vyhýbajú bývajú úspešnejší, pretože každý si skôr všimne toho, čo z davu vytŕča... ale na to musíš najskôr asi dospieť, aby si to pochopila darmo, že máš 18, keď podľa tvojich slov by som ti tipla možno začínajúcu pubertu
@zuzk496 toto je asi v každom kolektíve..aj ja som taká bola, ale vždy som si len povedala, že radšej byť v inteligentnej samote, ako v hlúpej spoločnosti...len žiaľ si nepamätám, koho to je výrok..je tam kus pravdy.. ber to aj z tej strany, že okrem nevýhod to má aj kopec výhod
@vefi89 radšej budem podľa takých exotov jak si ty v začínajúcej puberte a budem mať stále veľa kamarátov, s kým ísť von, s kým sa porozprávať aj o koho sa oprieť, než za každú cenu vytŕčať z davu, lebo takí ako ty sa tvária, že to, že ich ostatní neberú medzi seba znamená, že sú niečím výnimoční.... spamätaj sa dievča, takí ľudia väčšinou nie sú vôbec výnimoční, sú to len sociálni vyvrheli, ktorí si za to môžu sami....
a aby sa tu do mňa neezačali všetci obúvať za to, že poviem pravdu, hovorím o vlasntej skúsenosti, pretože v triede máme tiež takého exota, paradoxne veľmi podobného zakladateľke...s tým chlapcom sme sa ako väčšina spolužiakov snažili vychádzať, ale nedá sa to- ten chlapec je proste kokot a to, čo robí a čím si vyslúžil to, že sa s ním nikto nebaví by sa tu dalo dlho vypisovať...takí ľudia si za to môžu sami, ale oni si to nepriznajú, lebo nevedia, čo robia zle.
Ale tak vám poviem, na základnej škole stačí len to, že ste odlišní výzorovo... no na stednej však výzor ide bokom a pokiaľ je človek kokot tak ho nebudú brať ani tam...
@klaudiqaaa to by si sa teda divila moja sprostučká.. darmo máš kamarátov, keď sa dostaneš do tiesne a sa ti vyserú na hlavu..
ja ich mám málo, ale viem, že stoja za to.. a ja uvažujem na trošku inej úrovni, nie na úrovni pridrbanej pubiny, čo potrebuje zo seba robiť kurvu, predvádzať sa, len aby sa za ňou chlapi zvŕtali a popritom si hovorili, pozri na tú šlapku...
ja mám trošku iné priority ako sa flákať kade tade s kamarátmi. a spíjať sa na discofilných akciách kde sa zbieha samá kindermafia a perverzný uchyláci, čo ich žiadna žena nechce, a hrajú sa aký sú jeffovia a pritom zo seba robia obyčajných kokotov obecných...
keď si prežiješ aspoň spolovice to čo ja, potom sa budeme môcť o niečom rozprávať a nie teraz.. pretože pokiaľ nedozreješ, nedospeješ a neutriediš si v tej pridrbanej prašine priority, sa s tebou darmo baviť, keĎ tvoj kurací mozoček to nespracuje, pretože predpokladám trpí patogenézou
@klaudiqaaa no nechcela by som byť ako ty..radšej budem vyčnievať z kolektívu ako o niekom hovoriť že je... a každý niečo robí zle.nik nie je bez chyby !!!!!!!!!!!!
@vefi89 predpokladám že ty patríš tiež medzi tých vyvrhelov že? lebo neverím, že vyzretý normálny človek je schopný napísať O CUDZOM čLOVEKU toľko kokotín čo ty.... ale ja viem čo za tými slovami stojí tak ti prajem do života všetko pekné, lebo to budeš mať s tvojou povahou naozaj veľmi ťažké.
@vefi89 napr ľudia ako ty, čo nevedia zo seba vydať jednu zmysluplnú vetu, píšu o cudzích hlúposti so zámerom, že si tým zvýšia sebavedomie, skrátka ľudia, ktorí sa nevedia správať.... Tak to radšj ukonči a uvedom si, že tvoje slová ma trápia asi tak ako celá táto diskusia (možno ti raz dôjde, ako ) tak sa nenamáhaj a redšej rob niečo konštruktívne (ak vôbec niečo také dokážeš, lebo zatiaľ si ma o tom nepresvedčila) pa
@klaudiqaaa nepoznam ta osobne, ale,trikrat za den zverejnit ten isty blog (o obsahu radsej pomlcim) a styrikrat ho vymazat? Medzitym jebat na nastenku statusy o tom, ze mas semeno v oku. Navonok,sa hras na silnu 'dospelu' oblubenu zenu, na mna posobis ako histericka DIVNA pica, ktorej najkamarat je birdz nastenka.
Uz zahod ten barbie style , povedz nejakemu panovi nech ti spolu so semenom do hlavy natlaci aj IQ a potom mozno vazne budes taka na aku sa tu neuspesne hras
poznám to a poviem ti jedno ak sa budeš naozaj veľmi snažiť a pretvarovať sa raz sa možno staneš obľúbenou ale v skutočnosti to nebudeš ty a keď sa dostaneš do problémov aj tak sa na teba každý vykašle.... takže moja rada znie buď sama sebou a rozhliadni sa okolo seba určite je v tvojom okolí niekto, kto je na tom podobne
zalezi od vela veci,... ja som vzdy bola medzi tymi co zapadli... ale nemala som problem ani s "divnymi" ja sa bavim s kazdym
ale ak si ticha hanbliva alebo co moze to byt preto... ale tak na ZS to moze byt pre vyzor, oblecenie...pockaj na strednu... ak ta odmietnu aj tam potom hladaj chybu v sebe
hahahahah tak teraz som sa pobavila @mm47 že černošské semeno si zabil....myslim, že by mu bolo zle z tolkej ruzovej asi by to chudak nechapal, ale to nechape vacsina.....slečna si mysli ako sa na nu vsetci pozeraju, ze je krasna.....ale ja viem, ze ked hentake nieco ide po ulici tak sa valame od smiechu a este nech si da tu civavu do tasky a uz to bude original DDDDD ale netreba sa s nou rozculovat, pici nevysvetlis, ze je pica, ona to nepochopi, lebo pica je a podla nej sme vsetci pice my
@klaudiqaa je uplna ubohost sa niekomu obuvat do rodicov....skus menej peroxidu na vlasy, potom ti to tak nebude vypalovat mozgove bunky a mozno aj pochopis, co som ti napisala.....si uboha, ked sa nevies inak branit iba nadavat niekomu na rodicov....trapne....
@zuzk496 ano, moze to byt tym, ze si vyspela, preto ta neberu medzi seba a z kazdeho, kto vytrca z radu, si vacsinou ludia robia srandu....hlavne na ZS, ale ides na strednu, tam to take nebude, neboj
omg pozabíjajte sa... klaudiqaa je síce človek ktorého existencia je mimo môjho chápania ale niektorí sa tu hrajete na neviem akú inteligenciu a pritom ste ochotný klesnúť tak hlboko v primitívnej internetovej diskusii.
K veci sú minimálne dve možnosti. Prvá je tá čo ti povedala tvoja mama a v skutočnosti si len vyspelejšia a rozumnejšia ako väčšina tvojich rovesníkov. A to ti gratulujem aj keď to nemusí byť ľahké. Riešením je že si nájdeš podobných ľudí s ktorými si budeš rozumieť. Druhá je že si vážne divná ale nie vo význame vyspelá alebo rozumná ale že robíš niečo čo je z ich pohľadu trápne/divné. Tresnem napríklad že si afektovaná, namyslená atp. (viď prípad vyššie a ani si to nemusíš uvedomovať). to by musel posúdiť niekto kto ťa dobre pozná. A riešenie nepoznám .
zaujimave ako @zuzk496 -e vsetci hovorite ako je mentalne a neviem jak vyspela a ze ten kolektiv je stado hlupakov, ktore nevie nic ine len nadavat na inych (lepsich) ako oni.
a @klaudiqaaa -e pisete ako si cely birdz mysli, ze je divna a pi*a a ze vy ako skupina intelektualov a kulturnych ludi odsudzujete jej spravanie (ako jednotlivca) a sposob zivota.
@mm47 ja viem že sa ti páčim inak by si na mňa v každej diskusii nereagoval ale smola chlape zmier sa s tým že tým že mi budeš nadávať sa mi nijako nezapáčiš
Tak si zober do jednej ruky kaktus ako svojho najlepšieho priateľa a potom si ho strč do zadku
milujem tie hádky škoda, že nemám teraz času si to čítať celé, možno poobede
k téme - sú to nevyspelé decká s komplexmi a musia si nájsť nejakého obetného baránka, z ktorého si budú robiť srandu, s tým nič neurobíš, jedine ak zmeníš školu (máš 15 podľa profilu, teraz neviem, či si ešte na zš alebo už na strednej)... ak ideš do 9tky tak to vydržíš
ak si nikomu neublížila a oni sa s tebou aj tak nebavia..tak predsa nestrácaj nádej, možno tam bude niekto s kým si nakoniec aspoň trochu sadneš..alebo z vedlajšej triedy aspoň..aby si cez prestávky nebola sama..možno na nich pôsobíš samotársky..skús ísť ty za nimi..nečakaj že oni pôjdu za tebou..správaj sa prirodzene a milo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Este som nestretol izolovaneho cloveka, v ktorom by nebolo viac, ako sa predpoklada, prave naopak, podla mojich skusenosti to byvaju ti najinteligentnejsi ludia.
a chapem ta...ja som na tom podobne..a s nikým si nerozumiem
Alebo robis nieco, cim prirodzene ludi iritujes a neuvedomujes si to. (co v principe nie je tvoja chyba , ale vo vysledku je to jedno)
Alebo si prosto narazila na bandu uboziakov..... kto vie ?
To my zial nevieme. Nemas blizku osobu, ktora by vedela objektivne zhodnotit ? Nejaku naj kamosku alebo tak ?
Okolie je hlúpe, pochybujem že ty
So zmenou prostredia , kde budu vysplejsi ludia sa zmeni aj tvoj problem.
A @10 neviem ci to myslela ironicky ale je to pica kazdopadne tak kasli na nu.
Keď tak som ochotná na konzultáciu cez TS, ale cez fórum to riešiť nechcem.
bav sa s kamarátmi svojich rodičov, starých rodičov a celkovo ľuďmi nad 25 rokov (vlastná rokmi overená skúsenosť)
pri starších a múdrejších ľuďoch porastieš, ak sa prispôsobíš tej debilnej stádovej bande, zdegeneruješ!
tí detinskí blbci robia, čo im je prirodzené (držia svoju sociálnu skupinu homogénnu a ty im do stáda nezapadáš - každá societa sa zbavuje individualistov)
Ty máš istý objem rozumu, čo je pre nich pojem neznámy a robíš, čo Ti je prirodzené - nebudeš sa znižovať k hlúpemu stádu
lebo každé stádo do 20 rokov je tvorené zo skupiniek.....
@mm47 ty si fakt jebnutý na hlavu ale za to sa ti už vysmievať nebudem
asi vyjebala nejakého ludoopa lebo narodila sa jej iba velká hoven kopa si to spievaj pred spaním ty kus hovna
Skús sa viac snažíť čo sa týka výsledkov v škole, teda ak sa už nesnažíš na maximum. A pomáhaj tým čo budú mať nejaké problémy... Možno potom zmenia názor, keď zistia že si naozaj dobrý človek.
možno to vyzerá že nehľadá ale potrebuje takých
a aby sa tu do mňa neezačali všetci obúvať za to, že poviem pravdu, hovorím o vlasntej skúsenosti, pretože v triede máme tiež takého exota, paradoxne veľmi podobného zakladateľke...s tým chlapcom sme sa ako väčšina spolužiakov snažili vychádzať, ale nedá sa to- ten chlapec je proste kokot a to, čo robí a čím si vyslúžil to, že sa s ním nikto nebaví by sa tu dalo dlho vypisovať...takí ľudia si za to môžu sami, ale oni si to nepriznajú, lebo nevedia, čo robia zle.
ja ich mám málo, ale viem, že stoja za to.. a ja uvažujem na trošku inej úrovni, nie na úrovni pridrbanej pubiny, čo potrebuje zo seba robiť kurvu, predvádzať sa, len aby sa za ňou chlapi zvŕtali a popritom si hovorili, pozri na tú šlapku...
ja mám trošku iné priority ako sa flákať kade tade s kamarátmi. a spíjať sa na discofilných akciách kde sa zbieha samá kindermafia a perverzný uchyláci, čo ich žiadna žena nechce, a hrajú sa aký sú jeffovia a pritom zo seba robia obyčajných kokotov obecných...
keď si prežiješ aspoň spolovice to čo ja, potom sa budeme môcť o niečom rozprávať a nie teraz.. pretože pokiaľ nedozreješ, nedospeješ a neutriediš si v tej pridrbanej prašine priority, sa s tebou darmo baviť, keĎ tvoj kurací mozoček to nespracuje, pretože predpokladám trpí patogenézou
inak mám dojem, že len opisuješ slová, ktoré boli pred tým adresované tebe..
pretože nevieš sama rozmýšlať?
a jasné volá sa to materskou dovolenkou, pretože je to fakt dovolenka
Uz zahod ten barbie style , povedz nejakemu panovi nech ti spolu so semenom do hlavy natlaci aj IQ a potom mozno vazne budes taka na aku sa tu neuspesne hras
Ja cakam kedy sa zas predvedies v pravom svetle a nie tou tvojou pretvarkou
ale ak si ticha hanbliva alebo co moze to byt preto... ale tak na ZS to moze byt pre vyzor, oblecenie...pockaj na strednu... ak ta odmietnu aj tam potom hladaj chybu v sebe
niektori ludia su proste divni a tiez sa s nimi snazim nepracovat ale uz som za vekom kedy by som sa stazovala takze zatnem zuby urobim co treba a je
@klaudiqaa je uplna ubohost sa niekomu obuvat do rodicov....skus menej peroxidu na vlasy, potom ti to tak nebude vypalovat mozgove bunky a mozno aj pochopis, co som ti napisala.....si uboha, ked sa nevies inak branit iba nadavat niekomu na rodicov....trapne....
@zuzk496 ano, moze to byt tym, ze si vyspela, preto ta neberu medzi seba a z kazdeho, kto vytrca z radu, si vacsinou ludia robia srandu....hlavne na ZS, ale ides na strednu, tam to take nebude, neboj
K veci sú minimálne dve možnosti. Prvá je tá čo ti povedala tvoja mama a v skutočnosti si len vyspelejšia a rozumnejšia ako väčšina tvojich rovesníkov. A to ti gratulujem aj keď to nemusí byť ľahké. Riešením je že si nájdeš podobných ľudí s ktorými si budeš rozumieť. Druhá je že si vážne divná ale nie vo význame vyspelá alebo rozumná ale že robíš niečo čo je z ich pohľadu trápne/divné. Tresnem napríklad že si afektovaná, namyslená atp. (viď prípad vyššie a ani si to nemusíš uvedomovať). to by musel posúdiť niekto kto ťa dobre pozná. A riešenie nepoznám .
Mam napad , do jednej ruky chyt civavu ako modny doplnok , do druhej nejaky penis aby si uz nemohla pisat zavinace a otravovat zivot ludom
a @klaudiqaaa -e pisete ako si cely birdz mysli, ze je divna a pi*a a ze vy ako skupina intelektualov a kulturnych ludi odsudzujete jej spravanie (ako jednotlivca) a sposob zivota.
trosku si protirecite, nemyslite?
Tak si zober do jednej ruky kaktus ako svojho najlepšieho priateľa a potom si ho strč do zadku
Nehram formu ako ty myslis? to mas pravdu
k téme - sú to nevyspelé decká s komplexmi a musia si nájsť nejakého obetného baránka, z ktorého si budú robiť srandu, s tým nič neurobíš, jedine ak zmeníš školu (máš 15 podľa profilu, teraz neviem, či si ešte na zš alebo už na strednej)... ak ideš do 9tky tak to vydržíš