Vratim za seba z minuleho roka. Zacalo sa tusim anglinov, uroven nieco ako pisomna maturita s tym, ze treba pisat sloh presne na 1xA4 o urcitej teme(moze byt aj fakt hnusna, dolezite je vyuzivat slovnu zasobu a obkecavat), najtazsie cvicenie ak ste videli tie knihy je slovotvorba, ktora bola aj pre mna tazka ked som ju vo vlaku tam videl.
Matika 8 prikladov kazdy inak obodovany, su nie je tazke, ale brutalne tazke, mne sadli nejakym zazrakom, v ine dni som vedel napr. 1 priklad z 8, ludia odchadzali vo velkych masach po 10 minutach matiky, fakt tazka je slabe slovo, ale ked to sadne(ako to bolo u mna a to som mal z maturity na gympli za 3) tak je z toho zivotny vysledok a jeden z najlepsich testov na skole
Trva to uff, asi hodina alebo hodina a pol na kazdy test, nie som si uplne isty, skor ta hodina a pol. Otazky z angliny su robene stylom klasickych cviceni, niekde tam bolo aj cvicenie, ktore nemalo spravnu odpoved a zavisleo od toho ako sa to opravilo.
Drzim palce, je to bozska skola(pre flakacov ako ja
A poviem este, ze som sa nato neucil vobec, a podla mna su len 2 moznost, a) neucit sa a spoliehat sa, ze to sadne b) kupit si tie knihy odtial a tie sa drtit, dost to moze pomoct. Take ucenie, ze si pozrem cosi z maturity tu podla mna nema absolutne zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Matika 8 prikladov kazdy inak obodovany, su nie je tazke, ale brutalne tazke, mne sadli nejakym zazrakom, v ine dni som vedel napr. 1 priklad z 8, ludia odchadzali vo velkych masach po 10 minutach matiky, fakt tazka je slabe slovo, ale ked to sadne(ako to bolo u mna a to som mal z maturity na gympli za 3) tak je z toho zivotny vysledok a jeden z najlepsich testov na skole
Trva to uff, asi hodina alebo hodina a pol na kazdy test, nie som si uplne isty, skor ta hodina a pol. Otazky z angliny su robene stylom klasickych cviceni, niekde tam bolo aj cvicenie, ktore nemalo spravnu odpoved a zavisleo od toho ako sa to opravilo.
Drzim palce, je to bozska skola(pre flakacov ako ja
a ty kolko bodov mal minuly rok?