Ahojte,pardon ak zakladam temu ,ktora to uz bola, aj tak tu neviem najst nic aktualne. Ake mate skusenosti s Univerzitou Cyrila a Metoda v Trnave? Na niektore odbory sa da este prihlasit, len som chcela vediet, ci sa to oplati, ci ta skola ma vobec nejaku
Ahoj volne odbory su tam este verejna sprava,politologia,europske studia,socialne sluzby a poradenstvo,masmedialna komunikacia a na filozofickej fakulte rozne ucitelske odbory.
Ja som tento rok skončil na tej škole. Môžem zodpovedne povedať, že je to jedna z najhorších škôl na Slovensku. Úroveň je strašne slabá, nikdy nič nedajú vedieť dopredu, neinformujú študentov a na študijnom keď niečo potrebuješ tak sa k tebe správajú ako k dobytku a ešte ti vynadajú, že čo ich otravuješ. Univerzitná knižnica je doslova na smiech (ja mám doma snáď viac kníh než je tam). Škola ma okrem toho ešte problém s akreditáciami... o tom tiež neinformujú (veď ako inak). Keď skončíš Bc.na Mgr sa nedostaneš lebo druhý stupeň jednoducho neotvárajú. Celkovo je tá škola o ničom a za niečo stojí možno iba FMK.
Ja som minuly rok skoncil Bc. na UCM, tiez bol problem s akreditaciou ale nakoniec to vyriesili, nikdy nebol problem, ze nas neinformovali dopredu. Na studijnom som nemal nikdy problem, pracovala tam velmi mila zena, dokonca aj cukrikmi nas ponukala ci to ma uroven je zbytocne riesit, je to strata casu ako kazda VS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov