Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
Vysoké školy
TRUNI pravo
Beky543
13.
6.
júna
2017 15:17
Ďalšie
jej
témy
»
TRUNI pravo
Ahojte, bol niekto na prijmackach ? Ako ate dopadli ?
Komentuj
0
0
0
0
0
Komenty k téme
1
falleveryday
14.
6.
júna
2017 00:44
Beru vsetkych, neboj.
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Kto vám viac v živote ublížil?
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
Akú farbu máte najmenej radi?
3
Máte už vianočnú náladu?
4
Stop sinany robotov!
5
Vysoké školy riešite aj tu
Pridaj
Vysoké školy
Štúdium Koreanistiky
Ahojte! Dostala som taký úžasný nápad začať študovať koreanistiku. Zistila som, že je viac univerzít, ktoré odbor ponúkajú. Máte niekto skúsenosti s odborom na UK v Prahe, UK v Bratislave alebo na UPOL? Prípadne ako vidíte prijímačky/budúce uplatnenie? ?
Vysoké školy
MTF STU - aplikovaná informatika a automatizácia v priemysle
Ahojte, tento rok sa chystám isť na MTFku. Na strednú som chodil na gympel a zo všetkých predmetov som mal tak 1 resp. 2. Matika mi išla. Ak niekto na danej škole študoval, resp. študuje rád by som bol,...
Vysoké školy
Zmena zameranie studia po bc.
Hi, som studentka 2. rocnika bc. odborov sociologia a spj filologia na FF UK v Prahe a premyslam, ze by som ukonceni bc. chcela skusit prijimacky na Pravo tiez v Prahe. Chcela by som vsak pokracovat v studiu aj na...
Vysoké školy
Extérne štúdium psychológie na TRUNI
Máte niekto skúsenosť so štúdiom psychológie externe na tejto škole. Čítala som že na prijímačkách bude test zo Všeobecnej schopnosti. Vedeli by ste mi poradiť ako sa pripraviť na tento test? Nejaké materiály? A koľko bodov treba na prijatie min?
Vysoké školy
Lf upjs alebo lf uk
Nazdar, mam na vyber tieto skoly, ktora je podla vas lepsia, ak by ste si uz museli nahodou vybrat??
Vysoké školy
Externe štúdium ošetrovateľstva bez SZŠ?
Ahojte chcem sa Vás opýtať je možné a hlavne kde študovať ošetrovateľstvo externe aj keď nemám szš? Ešte min. rok to bolo možné v Nitre ale teraz majú už napísané že treba byť zamestnaný ako praktická sestra v nemocnici. Lebo v 26 sa mi...
Vysoké školy
Po Vš
Tí, ktorí ste už pár rokov po skončení Vš pamätáte si poznatky a informácie zo štúdia? Máte pocit, že vysokoškolské štúdium vám dalo niečo do reálneho života a pripravilo vás na prácu vo vašom odbore?
Vysoké školy
Farmacia štátnice BA
Ahojte, našiel by sa prosím niekto, kto statnicoval v nedávnej minulej dobe, a zodpovedal by mi pár otázok, pripadne sám napísal pre slov o štátniciach? Ďakujem :)
Vysoké školy
Farmacia štátnice BA
Ahojte, našiel by sa prosím niekto, kto statnicoval v nedávnej minulej dobe, a zodpovedal by mi pár otázok, pripadne sám napísal pre slov o štátniciach? Ďakujem :)
Vysoké školy
Na akej fakulte ste študovali/študujete?
Vymenujte prosim cely nazov, nie iba skratku, mozete napisat aj odbor. Ďakujem :)
Vysoké školy
Tlač dokumentov
Ahojte birdzáci. Existuje na Slovensku/Česku nejaká firma, ktorej je možné poslať dokumenty v pdf a sú schopní vám ich vytlačiť za nejakú rozumnú cenu a poslať kuriérom/poštou? Niečo na štýl českého Tiskelniku. Ak o niečom viete, budem vďačná za každý tip
Vysoké školy
Ak by si nebol človek, akým človekom by si chcel byť
Sangvinik Thinker Leptozóm Flegmatik Duer Creator Cholerik Pyknik Melancholik Helper Persuaser Organiser Blogger Endomorf Mezomorf Ektomorf Maroš Kramár
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme