@opinko dobre to je nehovorim, urcite su taky co si to zasluzia a mozno aj vacsina... mna iba sokuje to ako o inych kaze semhamforas a popritom napise ze ti cigani boli privetivY a mudrY...co iba doklada to ze je to velmi zaostali jedinec, s nie moc dobre vyvynutym uvazovanim a preto sa obavam ze sam nevie co pise, tak nech je radsej ticho...
@semhamforas vies, ale nejaku vedomostnu zakladnu by mal nadobudnut kazdy z nas...a kedze ani logika ti nejde tak predpoklaam ze aj s matematikou mas problem...
@opinko to som len skusal pozornost, dobre priznavam, zlyhal som...idem na odstrel .....ale ved ja nehovorim vzdy ked s niekto pomyli alebo mu zle dopise mobil (aj to sa mi stava predstav si), ale obcas ked niekoho sledujem tak mi neda nespomenut...
@opinko ja pri nich byvam, a aj tak by som nikdy nemohla povedat to co ty v @8. nevies ci su slusni ci nie, nevies o nich nic, ako mozes povedat ze terorizuju okolie ? neznasam taketo prijebane nazory
@semhamforas tak na uvod, asi si chcel napisat s a nie z vtom ze s nejakym spi....to je to ocom pisem @opinko , tento chlapec je beynadejny pripad a ja mu chcem len pomoct, resp zmiernit jeho trapenie na tomto svete a preto jo trosku zasvatim do tajov nasho jazyka...a ako hovoria nase matky, mudre to zeny, neporovnavaj sa s nahjorsimi a z tvojej logiky by som nechcel ani ani keby ze mi maju zaplatit, vobec to co pouzivas ty je dehonestacia pojmu logika...
Inak ja som cital ze hulakali do noci a este nieco ze boli mozno dealeri.
Policia povedala:
"Bola to rodina, ktorá často príjmala iné návštevy. Ich spôsob života bol: chodili, odchádzali, prichádzali, zabávali sa a páchateľ bol ich sused. Drogy, ani kriminálna minulosť sa u obetí zatiaľ nepotvrdili,"
@opinko nie nie, tebe bolo len smerovanie pokuazanie na sem....to vsetko patrilo jemu
@semhamforas pribrzdi, nechcem sa zobudit "tehotny" nechcem ti brat tvoje detske iluzie, ale pochybujem ze ty mna mozes nieco ucit...dokonca ani tu elektrotechniku, ktoru btw potrebujes trosku menej v zivote ako gramatiku, resp pri ojedinelych povolaniach...a z elektortechniky viem dostatocne vela a som obklopeny urcite vacsimi odborinikmy ako ty
Podla mňa je to blbosť !! Tým pozostalím už tie peniaze nepomožú a blízkych im to nevráti. A ako tu už bolo zmienené tak hocikde sa niečo také stane dáka tragédia alebo tak a nemožme všetkých odškodňovať.
@semhamforas tak pri tych vykopovych pracach asi moc nie, to pripustam...ale aspon pre dobry pocit by si mohol...oh prepac, lebo ty davas uplny argementovy battle, citat tvoje argumentaciu, mam okamzity itelektualny orgazmus...este zadel daky, prosiiiim
@semhamforas necitam aktuality.. ale z vlastnej skusenosti viem ake to je, ked niekoho zabiju a potom sa o nom v mediach hovori aky to bol kriminalnik, pricom to nebolo vobec tak.. v mojom pripade to bol byvaly policajt
@kukuricka pozri na chlapca, naucil som ho nove slovo iluzia...teraz o sice bude pouzivat stale ale tak je to aspon zrnko nadeje ze nieco sa nanho este nalepi...
@semhamforas ach, nateba sa neda hnevat, ved ty zato vlastne ani nemozes aky si a dakujem za vyzdvyhnutie tejto moje kvality, ale priroda bola kumne dostatocne stedra to len tebe nenadelila dostatocne vela pozorovacieho talentu a tak ti bolo umoznene spozorovat umna len tuto fakt silnu stranku
@drejka alebo o krivdu, vsetci vieme, ze keby sa to stalo len mne, alebo len tebe, alebo len semhamforasovi , tak nikto z nas nedostane od statu ani prd.
Ale ked sa to stane hromadne, vtedy je tu prilezitost na populisticke tahy.
Chcel som len povedat, ze napriek tomu, ze som si toho vedomi, je mi jedno, ze tie peniaze dostanu.
@semhamforas hmm, idem si pozriet spravy, to mi da viac ako ti tu pisat nieco co v tvojom primitivnom mozocku aj tak nezanecha ani stopu...a obcas si precitaj co pises !
@semhamforas ty mi brať ilúzie nikdy nebudeš ja som ťa len chcela upozorniť na to, že keď už máš o ĽS- Naše Slovensko aj celý fotoalbum, tak aby si si dával na tú gramatiku pozor.
ó bože keby tu išlo o nejaké derivácie, tak rozumiem tej tvojej prehnanej reakcie. ale nemať názor na rasovú diskrimináciu? ako si to predviedol v komentári č. 8
a nie nemyslím si, že Slovensku pomôže, keď budeš vedieť gramatiku a taktiež si nemyslím, že jej pomôže plno jebnutých Kotlebových ľudí. skôr naopak
@hluzar asi tak ako si povedal v @42 , tí pomätenci v parlamente dobre vedia, že to čo sa teraz stalo sleduje 90% Slovákov a všetky média sa tým budú zapodievať minimálne ešte týždeň. Tak sa potrebujú zviditeľniť. Ja neviem, ale mne je z nich na smiech. Z jednej strany vravia o rozhadzovaní peňazí zo strany minulej vlády(robení si kampane, svojou štedrosťou) a toto teraz je čo??? Tam nech radšej odškodňujú ľudí, ktorým strechu nad hlavou zobrala voda a sú štvorčlenná rodina. Oni ešte žijú a pomoc potrebujú, hlavne tie deti ktoré idú 2. 9. do školy a nemajú poniektorí ani na školské pomôcky. Mŕtvych už odškodňovať netreba a ak ich chcú odškodniť, tak nech im dajú zo svojho platu a nie od nás. My za blázna, ktorý ich postrieľal nemôžeme, to skôr oni za to môžu, že taký človek urobil vôbec niekedy psychotesty a pôsobil v armáde, ale čo už to sme na Slovensku, takých tam je ešte polovica.
@kukuricka@69 Preco ze JEJ pomoze skor mu Slovensku pomoze
niesi nejaka feministka?
"a nie nemyslím si, že Slovensku pomôže, keď budeš vedieť gramatiku a taktiež si nemyslím, že jej pomôže plno jebnutých Kotlebových ľudí. skôr naopak "
Neskutocne ze existuju ludia, ktorí su este schopni zavidiet aj ten kusok eur co im daju. Bodaj by sa nevrazdilo, ked tolko ludi ma v sebe zavist, zlobu.. Vsak kolko stat usetril na dochodkoch co by poberali.
@drejka a co predchadzalo poklesu a moralnemu upadku tej rodiny sa nevysetruje ?
Tam sa neda urcit stopercentna spravodlivost , lebo domienky mozu byt len na zaklade vypovedi susedov a susedia vedia hovno.
Nedostanu miliony, dostanu par tisiciek eur maximalne, a pohrebne zalezitosti nie su vobec lacny spas......
Proste mi to zily netrha, nie je to zdaleka ta najvacsia nespravodlivost , aka sa v tomto state niekde udiala.
Skor dufam, ze policia konecne prestane riesit banality a zacne sa naozaj venovat dolezitym veciam a uz aj avizovali , ze chcu sprisnit psychotesty pre vlastnikov zbrani, co povazujem za spravne.....
Stala sa proste tragedia, ja som nerozhodol ci im tie peniaze patria alebo nie, len ako clovek s cistym srdcom dufam, ze im aspon trocha pomozu.
Pozerat musime v prvomrade na to, ze policia robi so slovenskym podsvetim velky prd.... ako je mozne, ze zbran , ktoru nemozno drzat v legalnej drzbe, sa dostane do vlastnictva barsjakemu sedliakovi s IQ 50 ?
Ako je mozne, ze obchod s drogami sa neodignorovatelne deje pred zrakmi a pod nosmi nas vsetkych, a policia platena za to, aby bol poriadok si nevie poradit ?
HLAVNA VEC, ze urobia 20 razii rocne do jedneho a toho isteho podniku a par teenagerom daju pokutu pre par poharikov pod vekovym limitom. To je asi to jedine na com zalezi ......
Proste policia riesi picoviny mam nervy na policiu, pretoze nie je schopna nam zabezpecit zakladne ludske pravo = pocit bezpecia.
To je to, co by sme mali kritizovat...... o com by sa malo nonstop diskutovat a vyvijat spolocensky tlak.
@drejka len pacifisticky bez toho, aby som tu niekoho isiel urazat konstatujem, ze blba slovac zas pozera na peniaze, miesto toho, aby riesila, ci nam tu policia vobec v niecom aj pomaha. Lebo mne sa tak nejak zda, ze spravit si tu moze kto chce co chce, a riesi sa to az po tragedii, namiesto toho, aby tu bola zelezna prevencia.
A pod pojmom zelezna prevencia si napriklad v tomto pripade predstavujem zabranit tomu, aby sa zbrane dostali do ruk hocikomu, kto chce.
To odskodne, je tak neuveritelne nepodstatna vec, ze sa nad tym ani neoplati pozastavovat.
Politici vzdy urobia vsetko preto, aby si ziskali popularitu.... to sa nezmeni ci tam bude Fico , Sulik alebo Tatko Smolko......
Co je podstatne je, aby som vo stvrok rano, isiel do skoly, vratil sa z nej a nemal strelne poranenie
Spolocnost by konecne mala zacat uvazovat prakticky a vyvijat tlak na Fizlov, lebo oni sa tvaria jak najvacsi bohovia a pritom len buzeruju nevinnych ludi miesto toho, aby riesili nelegalne obchody mafiu a korupciu.
Vyvrazdena ciganska rodina bola problemova. Pocas 5tich rokov na nu spisovali obyvatelia staznosti, peticie, urady s tym nic nerobili, nechceli. Policia si tiez s nimi nevedela dat rady, mozno tiez nechcela. Kde nestaci a nepomoze zakon . . . niet divu ze ich niekto vystrielal. 2 minuty na to sa tam rozlozili policajti a zacali po nom na ulici strielat, tak ich kosil dakami zo samopalu a kedze policajti dokladne nevyludnili priestor, tak si to odniesli aj civilisti, divaci, zvedavci a p.
--
A na zaver skoda, ze ich nepokosil poriadne na zdrapy, vybavenie na to mal.
--
Co tak odskodnovat bannikov a ich rodiny a p. a nie este tym zivym brat dochodky.
prečo im dávať peniaze to že ťa niekto strelí sa može stať vždy každému aj v banke dá ti banka odškodné pokiaľ ťa v nej zlodej postrelí alebo tvojej rodine ked ťa zabije nedá štát ti predsa negarantuje psychicky zdravých susedov
tí cigáni zasraní si iné ani nezaslúžili, pamätám si ešte keď som chodil na ZŠ, jak boli každý deň len najebaní a ziapali po sebe..nemám s nimi ani kvapku súcitu a hovno si zaslúžia ešte nejaké peniaze..jedine ak ten krpec 12 ročný si to nezaslúžil, ten mal ešte nádej na zmenu, aj keď...
Tak po prezretí dnešných novín na markíze a o tom príspevku z lampárne mám zmiešané pocity. V podstate vyriešil jeden problém ktorý sa dlho neriešil ale vyriešil ho zle
ešte sa nestihli odškodniť obete povodní a už by odškodňovali cigánov...nič im nedať pliage jednej....dúfam že budú predčasné voľby lebo na čele s radičovou slovensko len akosi upadá
Pekne rasisticke reci, len co je pravda. Ani sa vas to netykalo, ale buzerovat viete perfektne. Ste velmi zvedavy, ci by sa ten nas stat zmenil keby tu neboli cigani? Ja na to odpoved poznam, nezmenil. Pretoze je mnoho ludi aj medzi bielymi a aj mezi vami tu sa odvazim povedat, ktori su este horsi ako nejeden cigan.
Dajte si ruku na srdce, ze ste batoh plny zradla a chlastu neraz tahali do prirody ale odpadky, ktore su omnoho lahsie ste nezaniesli naspat do kosa, ale nechali niekde pohodene v prirode.
Tiez ste nikdy nikomu neublizili, to je mozno len vas milny nazor.
Cize najskor sa pozrite na seba a potom sudte inych.
Nevidím dôvod, ale ak mi niekto vysvetlí "akým spôsobom sme sa my občania tejto krajiny (=daňový poplatníci = štát) dopustili chyby, za ktorú musíme niekoho odškodniť?"
a vy si myslíte že dostali veľa toho odškodného? .. samozrejme že nie pretože slovensko nemá peniaze na nič tak nechápem čo vám na tom vadí že im vôbec dačo dali.. ako keby sa to stalo niekomu z vašich blízkych tak samozrejme už by ste súhlasili....
@matushkaa Tu ide skor o princip,vselikde sa deje ze niekoho napadnu,ale ten nic nedostane,ako potom on k tomu pride,jeho zivot je mensi?
A tu ide o to ze zabil tych ciganov,pretoze jeho pohar trpezlivosti pretiekol.Tym nechcem povedat ze to co urobil bolo spravne,iba ze ti cigani sa zle spravali a za to zle spravanie nemaju dostat odskodne.
nesuhlasim, ale nie preto ze boli romovia/cigani (kto ako chce)
nesuhlasim preto, ze ked sa stane trochu mensie nestastie (dopravna nehoda, vrazda) nikto nikoho neodskodnuje...ked sa ale iste pripady medializuju, politici z nich chcu vytrieskat politicky kapital
a najsmutnejsie na tom je, ze tento samopalista naozaj vyriesil dlhotrvajuci problem
@opinko šak ako dobre áno sú zlí tak ale ja za to nemôžem a to sa aj tak tu v živote nevyrieši..lebo cigáni ja neviem asi sú nad nami a nemusia ani robiť .. a za to že druhým nedávajú odškodné keď sa niečo podobné stane to tiež nechápem.. ibaže tí čo sú zranení za to nemôžu a prečo by nemali dostať odškodné? ...ako napríklad nemajú peniaze a potrebujú operáciu a čo nechajú ich zomrieť nie? no jasné..
a nechápem čo proti tým cigáňom furt všetci máte..sú aj horší než tí čo boli v devínskej..tam sú normálni ibaže to si nikto nevšimne lebo sú to cigáni..
a tak tiež je pravda že keď vyrušovali či čo tak s tým nič nespravili ibaže za to ich nemusím vystrielať..
ako to tu tak čítam, najvhodnejšie by bolo keby počnúc dnešným dňom, každý deň vždy v jednom meste na Slovensku nejaký magor postrieľal pár ,,nezainteresovaných" ktorí sa tvária veď sa vlastne nič nestalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
Ale tym zranenym mi to az tak nevadi,ale tym pozostalym ciganom nie.Este tu mame davat ciganom peniaze za to ze celu noc hulakaju.
ale preco by mali byt odskodneny nechapem..
až mi je do plaču, keď čítam ako vedia byť ľuda hlúpi.
Často vraždia ľudí a ich rodine tiež nik nič nedáva. Je to smutné čo sa stalo, ale peniaze im blízkych nevrátia. Ja neviem.
Ale je mi ich ľúto...
Inak ja som cital ze hulakali do noci a este nieco ze boli mozno dealeri.
Policia povedala:
"Bola to rodina, ktorá často príjmala iné návštevy. Ich spôsob života bol: chodili, odchádzali, prichádzali, zabávali sa a páchateľ bol ich sused. Drogy, ani kriminálna minulosť sa u obetí zatiaľ nepotvrdili,"
@kalbun kašli už na to. kašlem aj ja jednoducho im to nevysvetlíš
" a z tvojej logiky by som nechcel ani ani keby ze mi maju zaplatit, vobec to co pouzivas ty je dehonestacia pojmu logika..."
To si pisal mne?Preco?
@semhamforas pribrzdi, nechcem sa zobudit "tehotny" nechcem ti brat tvoje detske iluzie, ale pochybujem ze ty mna mozes nieco ucit...dokonca ani tu elektrotechniku, ktoru btw potrebujes trosku menej v zivote ako gramatiku, resp pri ojedinelych povolaniach...a z elektortechniky viem dostatocne vela a som obklopeny urcite vacsimi odborinikmy ako ty
Ale ked sa to stane hromadne, vtedy je tu prilezitost na populisticke tahy.
Chcel som len povedat, ze napriek tomu, ze som si toho vedomi, je mi jedno, ze tie peniaze dostanu.
Pretoze si ich neuziju......
ó bože keby tu išlo o nejaké derivácie, tak rozumiem tej tvojej prehnanej reakcie. ale nemať názor na rasovú diskrimináciu? ako si to predviedol v komentári č. 8
a nie nemyslím si, že Slovensku pomôže, keď budeš vedieť gramatiku a taktiež si nemyslím, že jej pomôže plno jebnutých Kotlebových ľudí. skôr naopak
niesi nejaka feministka?
"a nie nemyslím si, že Slovensku pomôže, keď budeš vedieť gramatiku a taktiež si nemyslím, že jej pomôže plno jebnutých Kotlebových ľudí. skôr naopak "
jasné "mu"
@die
Pozrite si video:
» tvnoviny.sk/spravy/krimi/ro...
Tam sa neda urcit stopercentna spravodlivost , lebo domienky mozu byt len na zaklade vypovedi susedov a susedia vedia hovno.
Nedostanu miliony, dostanu par tisiciek eur maximalne, a pohrebne zalezitosti nie su vobec lacny spas......
Proste mi to zily netrha, nie je to zdaleka ta najvacsia nespravodlivost , aka sa v tomto state niekde udiala.
Skor dufam, ze policia konecne prestane riesit banality a zacne sa naozaj venovat dolezitym veciam a uz aj avizovali , ze chcu sprisnit psychotesty pre vlastnikov zbrani, co povazujem za spravne.....
Tato republika sa proste musi zobudit.
Pozerat musime v prvomrade na to, ze policia robi so slovenskym podsvetim velky prd.... ako je mozne, ze zbran , ktoru nemozno drzat v legalnej drzbe, sa dostane do vlastnictva barsjakemu sedliakovi s IQ 50 ?
Ako je mozne, ze obchod s drogami sa neodignorovatelne deje pred zrakmi a pod nosmi nas vsetkych, a policia platena za to, aby bol poriadok si nevie poradit ?
HLAVNA VEC, ze urobia 20 razii rocne do jedneho a toho isteho podniku a par teenagerom daju pokutu pre par poharikov pod vekovym limitom. To je asi to jedine na com zalezi ......
Proste policia riesi picoviny mam nervy na policiu, pretoze nie je schopna nam zabezpecit zakladne ludske pravo = pocit bezpecia.
To je to, co by sme mali kritizovat...... o com by sa malo nonstop diskutovat a vyvijat spolocensky tlak.
A pod pojmom zelezna prevencia si napriklad v tomto pripade predstavujem zabranit tomu, aby sa zbrane dostali do ruk hocikomu, kto chce.
To odskodne, je tak neuveritelne nepodstatna vec, ze sa nad tym ani neoplati pozastavovat.
Politici vzdy urobia vsetko preto, aby si ziskali popularitu.... to sa nezmeni ci tam bude Fico , Sulik alebo Tatko Smolko......
Co je podstatne je, aby som vo stvrok rano, isiel do skoly, vratil sa z nej a nemal strelne poranenie
Spolocnost by konecne mala zacat uvazovat prakticky a vyvijat tlak na Fizlov, lebo oni sa tvaria jak najvacsi bohovia a pritom len buzeruju nevinnych ludi miesto toho, aby riesili nelegalne obchody mafiu a korupciu.
--
A na zaver skoda, ze ich nepokosil poriadne na zdrapy, vybavenie na to mal.
--
Co tak odskodnovat bannikov a ich rodiny a p. a nie este tym zivym brat dochodky.
ten prvy odsek znie realne...
VIETE vy vôbec, koľko stoja lieky? rehabilitácie?
asi nie............
fakt závidíte niekomu, kto ostane ochrnutý.........?!
NO PEKNE!
ale aspoň že ste všetci zdraví, lebo toto nechápete........očividne.......
P.S.za Ficov bazén tu nebola takáto búrlivá debata...........načo?
Dajte si ruku na srdce, ze ste batoh plny zradla a chlastu neraz tahali do prirody ale odpadky, ktore su omnoho lahsie ste nezaniesli naspat do kosa, ale nechali niekde pohodene v prirode.
Tiez ste nikdy nikomu neublizili, to je mozno len vas milny nazor.
Cize najskor sa pozrite na seba a potom sudte inych.
veď také čosi, takú strašnú smrť by som neželala ani najhoršiemu nepriateľovi.... nikomu, naozaj nikomu
nech bola tá rómska rodina akákoľvek, čo za netvora to mohol spáchať????
a ja že sa to tu nerieši och bože..
A tu ide o to ze zabil tych ciganov,pretoze jeho pohar trpezlivosti pretiekol.Tym nechcem povedat ze to co urobil bolo spravne,iba ze ti cigani sa zle spravali a za to zle spravanie nemaju dostat odskodne.
Pozri si palbu s pred 5 rokov o tych ciganoch:
» www.tvnoviny.sk/spravy/krimi/ro...
nesuhlasim preto, ze ked sa stane trochu mensie nestastie (dopravna nehoda, vrazda) nikto nikoho neodskodnuje...ked sa ale iste pripady medializuju, politici z nich chcu vytrieskat politicky kapital
a najsmutnejsie na tom je, ze tento samopalista naozaj vyriesil dlhotrvajuci problem
a nechápem čo proti tým cigáňom furt všetci máte..sú aj horší než tí čo boli v devínskej..tam sú normálni ibaže to si nikto nevšimne lebo sú to cigáni..
a tak tiež je pravda že keď vyrušovali či čo tak s tým nič nespravili ibaže za to ich nemusím vystrielať..
Zomriet stat nikoho nenecha,na svk v pripade ohrozenia zivota je povinnost pomoct.