Ahojte ... Mozno toto bude dost blba otazka, ale chcela by som sa spytat ... Vlastne zacnem takto .. viem ze na STU v BA je dost potrebna najma matematika a fyzika ... Ale je potrebna aj na odbore : Dizajn? Teda ide o to, ze na strednej skole, nemam matem
Netreba, v prvom rocniku je deskriptivna geometria kde sa len rysuje a s matikou to nema nic spolocne... Na celom odbore Dizajnu staci matika zo zakladky
@diablo7 aha jasne takze ja som minuly rok studoval matiku, ze si to nepametam ano fyzika tam je, ale uplne trapna
klasicka matika a fyzika tam v podstate nie je.. jasne ze technicke predmety cerpaju fyz/mat ale aj tak sa musis vsetko biflit lebo su to na 90% poucky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
klasicka matika a fyzika tam v podstate nie je.. jasne ze technicke predmety cerpaju fyz/mat ale aj tak sa musis vsetko biflit lebo su to na 90% poucky....