Prečo by som mal byť rád?! Za to že sme tu vpustili niekoho, o kom nevieme čo v sebe tajné skrýva? Čo ak má v úmysle vraždiť, iným etnikám v tomto dosť často preprchá.
@priekala@2 a ty čo v sebe tajné skrývaš? bieli, sexuálne frustrovaní, osamelí muži sú často páchateľmi rôznych kriminálnych činov, čo ak máš v úmysle vraždiť? mali by sme ťa preventívne niekam zavrieť
@thunderstorm@3 ja v sebe neskrývam nič, nemám nič ani kriminálne čo by som skrýval, ani nemám voči ženám vzburu, prípadne voči ľuďom, aj keď som introvert a spoločnosť ľudí cielene nevyhľadávam. Ja nebojujem proti iným etnikám, ako napríklad islamský štát, čo sa snaží a bol by spokojný, keby všetko ľudstvo prijalo islam. Potom je druhá vec ako to riešia, aj preto prisťahovalcov z tretích krajín nepodporujem v usadení sa na Slovensku a nastolení takých podmienok, aby sa tu mali dobre. Aj tak máme nízke platy, tak verím že tento prvý smutný fakt ich ako prvé odoženie.
Áno, počúvaj bezmozog Kobru, že šíri také úplne klamstvá a hlúposti.
A čierni potom nie sú sexuálne frustrovaný, ná povedz odborníčka na sexuálnu frustráciu?!
No jasne, za to že som ani v opitosti z diskotéky alebo na diskotéke neznásilnil, a nevopchal do bezmocnej baby svoj tučný penis a nenechal sa ovládať ním, tak takých by mali zavrieť do basy. No výborne, že som sexuálne zdržanlivý, to je chyba!
Tak teraz lebo som nemal teraz moc babu, neužil si ju, ľutujem sa (sometimes) a nariekam, že by som chcel mať moc tú babu, tak teraz keď mi nedali šance im mám začať niečo robiť z pomsty? Nie, tak ostanem starý mládenec, čo už narobím, však raz ma nejaká musí mať rada.
K tridsiatke by už ženy nemali byť také oplašené, chceli by rodinu. Ja som na tom takto, lebo som čakal na ňu, a budem čakať, ktorej sa bude páčiť taký čo nepije, nefajčí, nemá zlozvyky a je technicky zdatný.
@priekala@5
"No jasne, za to že som ani v opitosti z diskotéky alebo na diskotéke neznásilnil, a nevopchal do bezmocnej baby svoj tučný penis a nenechal sa ovládať ním, tak takých by mali zavrieť do basy."
@priekala@5 no to môže povedať každý, že nič neskrýva a nemá žiadne kriminálne úmysly, ale štatistika hovorí jasne - sú to prense takí muži ako ty, ktorí najčastejšie páchajú násilné zločiny!
chcel som napisat, ze som absolutne proti prijímaniu akychkolvek utecencov mimo nasej kultury, ale teraz ma zaujima, preco si @priekala mysli, ze ho ma tucny
@tequila@18 to máme rovnaký názor s tou kultúrou prišlých utečencov..
No tak tučný doslovne nie, je to len prenesený význam, že je hrubší. Ale to je asi dobre, snáď uspokojivé pre ženy, keď je hrubší aj dlhší.
@tomas55555@16 no to sú pekné baby, kde si ich našiel? Nepozerám na zovňajšok, ale tá druhá fotka sa mi vôbec neľúbi, myslel by som si, že mám vedľa seba upíra a strašilo by ma to.
@thunderstorm@25 no to je ťažké dosvedčiť, ale ani mne afgánec nehovoril, že by ma raz jedného dňa mal v úmysle zavraždiť, pritom taký deň raz prišiel. Keby som nebol dostatočne duchaprítomný a hlavne mal menej šťastia, tak už som tu neni na tomto svete. Zachránil som sa sám skrátka, a hovorím, že ešte som veľmi rád ako to dopadlo. Preto už sa aj môj postoj k iným vierovyznaniam skrátka zmenil. Kresťanstvo a islam proste spolu k sebe nejdu a už by som veru ani nechcel bývať s niekým zahraničným, a som na jednej strane aj rád, že nemusím byť s niekým cudzím, čo neviem aký je, pokiaľ to nie je nejaký dlhoročný kamarát.
@priekala@27 mňa práveže vždy obťažovali iba bieli muži. jeden ma prenasledoval a tiež neviem, čo mal v úmysle a čo by sa stalo, ak by som nezdrhla. pár bielych mužov ma okradlo, hodne bielych mužov na mňa malo debilné vulgárne alebo sexuálne poznámky (ty si medzi nimi). Znamená to teda, že sú všetci bieli muži nebezpeční, keďže s nimi mám takúto skúsenosť?
@thunderstorm@33 tak ja som chalan, u mňa by bolo nepravdepodobné, aby ma znásilnila baba, aj keď dnes už človek nikdy nevie a sa zrovnoprávňujú sily a nezávislosť žien.. Biely ma nikdy neobťažoval, jedine že bol gay, a dával mi ponuku, či sa s ním nejdem bozkať, ale nie, ja radšej tie baby.
@priekala@41 ja si myslím, že je to fantasmagória hlavne preto, že by o teba žiadna príčetná žena ani nezavadila. Ale čo to mení na tom, že je to debilné a vulgárne?
@priekala@42 nie, ja hovorím, že je hlúpe posudzovať celú skupinu ľudí podľa pár jednotlivcov, ale asi by si musel mať aspoň trojiciferné IQ, aby ti to docvaklo 🤦♀️
@thunderstorm@43 prečo, ja si ešte stále píšem s tou babou, čo som sa sťažoval, aby ku mne bola viac aktívna, častejšie odpisovala.. Tak niekedy častejšie odpisuje, ale musí sa trafiť téma. A bavíme sa o živote, o zdraví, o práci. Ako ja ju mám vždy rád, verím že aj ona mňa. Stále však očakávam, že raz sa to zmení a ona sa mi zdôverí, že voči mne niečo cíti.
A po mne aj iné baby vo vlaku alebo ráno jedna tak nápadne kukajú. Asi sa im páčim.
@priekala@48 a vieš o tom, že o živote, o zdraví a o práci sa môžeš baviť aj s 80 ročnou susedkou Boženkou a kým si sa s tou holku osobne aspoň párkrát nestretol, tak to nič neznamená?
Nie nie nie !!! pozeráš sa na zovnajšok, kebyže sa nepozeráš, tak by si necítil odpor k tej druhej babe. Musíš sa začať pozerať na vnútro, a teda ak by tie prvé baby boli duchovne škaredé, no tá druhá baba bola duchovne pekná, ktorú z nich by si si vybral ?
"A po mne aj iné baby vo vlaku alebo ráno jedna tak nápadne kukajú. Asi sa im páčim."
A ako reaguješ ? Lebo ked na nich vrháš len pohlady a čakáš že si niektoré k tebe sadne a strčí jazyk do úst tak sa načakáš.... ty sám musíš prevziať aktivitu, sadnut si k nej, trochu pokecať, a hned prvý moment využiť približiť sa k nej a vložiť jej jazyk do hrdla.
@thunderstorm@49 nie nevie, on si hned mysli ze mu kazdu chvilu napise ze ho lubi. Aj ked odpisuje sucho napr. Aj to ze sa na neho nejake pozru vo vlaku si hned mysli ze sa im paci. Je to nas fesak velky
@priekala@45 furt sa odmieta stretnut? Ste uz aspon na FB? Lebo ked nie, je dost mozne ze ta ma len na pozornost. Ale to ti asi nedocvakne... mimochodom v tom vlaku moznoze si to neuvedomujes ze po nich pocumujes a ony sa potom pozru ze co to tu aky creep na mna cumi... ja som raz kedysi videl take video od jedneho dating coach... ze you dont realise that you STARE... ze aby si nato chalani dali pozor
@thunderstorm@49 no budem čakať, spomínal som jej viackrát a viackrát mi táto téma vŕta hlavou, tak priebežne jej pre oživenie pamäti pripomínam a vsúvam túto otázku, či by sa nenašlo u nej nejaké 2 hodinky aspoň na stretnutie sa a podebatovanie si so mnou, aj keď je údajne veľmi pracovne vyťažená. Že ani dovolenku si nemá kedy zobrať.. Ako, dnes ide na masáž, dobre tak nech si dopraje, len nemohla by aj mne, tak ako tej masáži rezervovať nejaké 2, 3 spomínané hodinky vo svojom drahocennom prepracovanom čase, aby sa aj zistilo, aký je vlastne dojem z nás naživo?! 😬 U mňa to neviazne, u nej to skôr viazne, lebo ja aj pricestujem, ostanem tu dlhšie až by sme sa dohodli, len rád by som už počul termín kedy a kde. Je to na figu mať rád človeka, s ktorým si síce píšem, ale naživo sa nestretne. Ostáva mi len čakať, a dúfať, že raz ma prekvapí tým stretnutím a že sa jej raz nepodarí vymeniť ma za druhého. 🤔
Takto babu nebudem mať, keď neprikročia k záujmu sa stretnúť aj s opačným pohlavím. Na čo je potom na zoznamke, iba písanie predsa nestačí a nie je to možné takto stále na tom byť. Ja som urobil, čo som mohol, moje snahy sú, a aj hľadám zároveň inú, až snáď sa mi podarí nájsť podobnú, čo by nemala blok sa stretnúť a išlo by jej o vzťah. Takže hľadám popritom.
@tomas55555@50 ale hento čo si pridal babu, tak to si vybral to najhoršie z najhoršieho, uvedomuješ si to? Ona keby aj chcela, by dávno vyzerala lepšie, keby si dala spraviť zuby, keby aj schudla, to by bol základ, a potom by sa uvidelo,či aj plastiku tváre bude nutné urobiť.
Ja som takýchto mladých báb, čo sa mne nepáčilo, videl tak do 5%, čo je strašne máličko z toho celkového počtu. Nepáčia sa mi veľmi abnormálne baby, veľa piercingov, tetovaní, čudné vlasy nesplňujúce štýl nosenia, príliš krátke vlasy, príliš otrhaný štýl obliekania tak ako to niektorí nosia. Inak fajn, páčia sa mi aj priemerné aj s okuliarmi, aj keď okuliare moc nemám rád na ľuďoch. Ale tak aj keď sympatie sú, tak sa nanajvýš len kukneme, jedine že by sa ma spýtala a rozhovorila sa so mnou alebo keby sa stala nejaká nečakaná situácia, že by jej spadol zhora jej kufor a prizabil ma nebodaj vo vlaku. A aj to, človek keď aj vyloží kufor, tak vyložením to skončí, a neprijal som ponuku pozvania na kávu alebo že by ma pozvala von. Asi sú všetky zadané. 😬😀
Tak záleží do akej miery duchovne škaredý.. Ani ja nie som duchovne úplne najpeknejší, keď idem tak ak sa podarí raz za mesiac do kostola, na spoveď takmer ani nechodím v priebehu môjho života a iba párkrát. Keby išla do kostola niekedy, neprotestoval by som.. @51 tak keby jej vložím jazyk do hrdla, tak vieš ako by to dopadlo. Mal by som štipľavú facku istú.
@priekala@55 ale podla tohto co tu pises to bude tak ako som pisal, ma ta maximalne na pozornost a ty zrejme len simpujes. Kdo sa chce vidiet tak sa stretne, neexistuje ze aspon hodinku si nenajde. A ste aspon na tom fb ci kde?
@trevor1994@64 vieš čo, dnes to bol taký krušný deň, že už sa mi ani nad tým nechce rozmýšľať.. Jedine čo ti viem bez silnejšieho rozmýšľania povedať, že som s ňou na zoznamke zatiaľ stále. Údajne na fb nechodí. Idem jej ale zrovna teraz napísať, či nejde na vianočné trhy veru, lebo chystám sa pre peňaženku.
Nie je pekná po fyzickej stránke, no skús sa na nu nepozerať na jej telesnú stránku ale iba na tu jej duchovnú stránku. Dokážeš to ?
tak mi vysvetli pri akej príležitosti by si chcel ženu pobozkať ? To akože čakáš že si žedna k tebe prisadne a povie ti "pobozkaj ma" ?
Prisadni si k nej, daj sa s nou do debaty a po chvílke, sa k nej pomaly naklanaj a pobozkaj mu.... v najhoršom ti uhne, pochybujem že by ti dala facku....
@priekala v žiadnom prípade nepočúvaj toho tragéda tomáša a nech ti ani nenapadne bozkávať cudziu ženu po 5min rozhovore!!! Preboha!
Ja som ti len chcela povedať, na margo toho, čo si písal vyššie, že vôbec ti nenapadlo, že s tebou nechce ísť von? Lebo keby naozaj chcela, tak by už dávno išla.. Toto že mám veľa prace, stále som zaneprázdnená, nestíham, nemám čas,... sú len výhovorky. Naozaj!
@11monika11@71 niee čosi, však je to na hlavu postavené. Však viem čo spravila moja ruka v opitosti na zadku nejakej baby v legínach.. To bol pohľad, ktorý už nechcem zažiť.
Tak je mi to zrejmé, a ako mohol by som znovu dobiedzať tej, čo si zlomila nohu, či čo to, skrátka skončila v nemocnici, a ja som sa tam dotrepal celkom zbytočne, ešte sa ani neozývala, som myslel, že to je len blbá hra z jej strany a bavenie sa na mne. Ako je voľná je z Trnavy, mohol by som sa stretnúť, ale NECHCEM. Keby chcela, by mi napísala, ja sa nebudem nikomu prosiť a načo budem len tak pozývať baby, aby ma využili a sa so mnou zahrávali. A tak podobne aj s touto poslednou, neozýva sa, pozval som ju na trhy a nič, je online. Ja som ju už vymazal z Badoo, môže to zachrániť jedine napísaním. Ak nie, tak už nie, mala skôr rozmýšľať.. A aj to, prejdem na whatsapp a napokon mi tam ani neodpisuje.
Kašlem už na ľudí, ktorí nevedia nič oceniť. Nie je nutnosť byť zadaný, keď stretávam hlúpe baby.
@tomas55555@70 no ja neviem kedy bozkať, no však keď sa už budeme teda poznať, ale nepýtaj sa ma, čo má tomu predchádzať. Ja neviem sám, neviem. Nemal som babu.
@varlatan@68 snaha bola, ale z tej snahy nevzišlo nič. Išiel som si po peňaženku a išiel domov. Nebudem čakať celú noc, keď sa nezaujíma, neodpisuje. Ja už som ju vymazal.
@tomas55555@75 no áno to bozkával, aj držal za ruky, ale čo, babu som mal tak 2 mesiace. To asi nie je možné považovať za frajerku, a napokon ani tá ma nemilovala. Mi povedz, aký ja mám mať obraz o ženách a ako im mám veriť, keď stále toto..
@trevor1994@64 tak, nenašiel som asi ešte stále po tých rokoch takú, čo by odpisovala zaujato. Preto už čím ďalej tým viac verím sebe a nie niekomu. Baba mi napokon celý deň neodpísala, nemá to zmysel. Ušetril som aspoň peniaze za nezmyselné pozývanie bez budúcnosti a mám naspäť svoju peňaženku aspoň. Aspoň vidno, aké sú prevažne ženy, normálne pozvanie odmietnu, ani neodpíšu.
"no áno to bozkával, aj držal za ruky, ale čo, babu som mal tak 2 mesiace. To asi nie je možné považovať za frajerku, a napokon ani tá ma nemilovala. Mi povedz, aký ja mám mať obraz o ženách a ako im mám veriť, keď stále toto.. "
Nuž, a ako si ju vtedy zbalil, a ako si sa dostal k prvému bozku ?
No ked sa s tebou bozkávala tak ta asi milovala, ibaže by ťa mala len ako kamoša s výhodami
Neviem, ale podla mna ked sa nepobozká žena hned pri prvej príležitosti, tak pravdepodobnosť pobozkania neustále klesá...... Zober si to tak, že dáš sa do rozhovoru s nejakou babou, máš teda na výber, bud sa k nej priblížiš a dáš jej bozk, alebo to necháš na "inokedy"... lenže to "inokedy" už nemusí nastať, dovtedy dokial sa znova stretnete sa može s niekým novým stretnut.... a čím viac sa s nou bez pobozkania budeš rozprávať tým horšie, lebo čím viacej toho o sebe povieš, tak tým stúpa pravdepodobnosť, že sa jej niečo čo o sebe napíšeš nebude páčiť, a hned to s tebou ukončí, a to bez toho aby došlo k druhej chodzke.
Ked si veriaci tak zájdi do kostola a oslov tam nejakú slečnu. Povedz jej o svojom probléme. Ako správna veriaca by sa mohla obetovať, a skúsiť s tebou vzťah.
@tomas55555@79 no zbalil som ju skôr, že som naliehal viac na ňu. Teraz ani nenalieham, lebo to ženy nemajú radi a vyznieva to bezradne, ale pravdou je, že ani týmto spôsobom, na druhej strane takým, ktorý by mal byť o.k pre baby, som si nepomohol a nepochodil som, som roky bez ničoho, pokroku,baby.. 😬
Tak ona mi povedala, že ma milovala ako kamaráta (to neviem ako), ale mrzelo ma to. Týmto si môžem poznamenať, že ma ešte vzťahovo žiadna teda nemilovala. Nerozumiem tomu, ale hovorím si, že asi som zlý typ, nie som dobrý na vzťah. A výhody som s tamtou nemal, to by som už nespomínal, že som panic.
A ešte som chcel dokončiť, že keby som sa aspoň viac stretal, lebo aj to pokulháva, bozk už celkom, ale prežijem.. Ja viem, sú iné typy, lepšie a tým som z toho bezradný.
Tak hoci s tým nemám osobné skúsenosti, ale môže byť aspoň čiastočná pravda, že bozk spraví najviac a dokázal by prepáčiť chybu/chyby, ktoré sa o mne dozvedela cez písanie. No len to zrovna nerobím a problémom je, že sa neviem stretnúť. 😬
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Áno, počúvaj bezmozog Kobru, že šíri také úplne klamstvá a hlúposti.
A čierni potom nie sú sexuálne frustrovaný, ná povedz odborníčka na sexuálnu frustráciu?!
No jasne, za to že som ani v opitosti z diskotéky alebo na diskotéke neznásilnil, a nevopchal do bezmocnej baby svoj tučný penis a nenechal sa ovládať ním, tak takých by mali zavrieť do basy. No výborne, že som sexuálne zdržanlivý, to je chyba!
"No jasne, za to že som ani v opitosti z diskotéky alebo na diskotéke neznásilnil, a nevopchal do bezmocnej baby svoj tučný penis a nenechal sa ovládať ním, tak takých by mali zavrieť do basy."
Tato odpoved ti pride adekvatna, hej?
Problém je u teba ten, žee hladáš takéto baby a pozeráš sa len na zovnajšok
a pritom ignoruješ takéto baby
ktoré sú krásne vo svojom duchu. Pozeraj sa na ženy nie ako na maso, ale ako na duchovné bytosti.
No tak tučný doslovne nie, je to len prenesený význam, že je hrubší. Ale to je asi dobre, snáď uspokojivé pre ženy, keď je hrubší aj dlhší.
A po mne aj iné baby vo vlaku alebo ráno jedna tak nápadne kukajú. Asi sa im páčim.
Nie nie nie !!! pozeráš sa na zovnajšok, kebyže sa nepozeráš, tak by si necítil odpor k tej druhej babe. Musíš sa začať pozerať na vnútro, a teda ak by tie prvé baby boli duchovne škaredé, no tá druhá baba bola duchovne pekná, ktorú z nich by si si vybral ?
"A po mne aj iné baby vo vlaku alebo ráno jedna tak nápadne kukajú. Asi sa im páčim."
A ako reaguješ ? Lebo ked na nich vrháš len pohlady a čakáš že si niektoré k tebe sadne a strčí jazyk do úst tak sa načakáš.... ty sám musíš prevziať aktivitu, sadnut si k nej, trochu pokecať, a hned prvý moment využiť približiť sa k nej a vložiť jej jazyk do hrdla.
Ja som takýchto mladých báb, čo sa mne nepáčilo, videl tak do 5%, čo je strašne máličko z toho celkového počtu. Nepáčia sa mi veľmi abnormálne baby, veľa piercingov, tetovaní, čudné vlasy nesplňujúce štýl nosenia, príliš krátke vlasy, príliš otrhaný štýl obliekania tak ako to niektorí nosia. Inak fajn, páčia sa mi aj priemerné aj s okuliarmi, aj keď okuliare moc nemám rád na ľuďoch. Ale tak aj keď sympatie sú, tak sa nanajvýš len kukneme, jedine že by sa ma spýtala a rozhovorila sa so mnou alebo keby sa stala nejaká nečakaná situácia, že by jej spadol zhora jej kufor a prizabil ma nebodaj vo vlaku. A aj to, človek keď aj vyloží kufor, tak vyložením to skončí, a neprijal som ponuku pozvania na kávu alebo že by ma pozvala von. Asi sú všetky zadané. 😬😀
@51 tak keby jej vložím jazyk do hrdla, tak vieš ako by to dopadlo. Mal by som štipľavú facku istú.
Nie je pekná po fyzickej stránke, no skús sa na nu nepozerať na jej telesnú stránku ale iba na tu jej duchovnú stránku. Dokážeš to ?
tak mi vysvetli pri akej príležitosti by si chcel ženu pobozkať ? To akože čakáš že si žedna k tebe prisadne a povie ti "pobozkaj ma" ?
Prisadni si k nej, daj sa s nou do debaty a po chvílke, sa k nej pomaly naklanaj a pobozkaj mu.... v najhoršom ti uhne, pochybujem že by ti dala facku....
Ja som ti len chcela povedať, na margo toho, čo si písal vyššie, že vôbec ti nenapadlo, že s tebou nechce ísť von? Lebo keby naozaj chcela, tak by už dávno išla.. Toto že mám veľa prace, stále som zaneprázdnená, nestíham, nemám čas,... sú len výhovorky. Naozaj!
Tak je mi to zrejmé, a ako mohol by som znovu dobiedzať tej, čo si zlomila nohu, či čo to, skrátka skončila v nemocnici, a ja som sa tam dotrepal celkom zbytočne, ešte sa ani neozývala, som myslel, že to je len blbá hra z jej strany a bavenie sa na mne. Ako je voľná je z Trnavy, mohol by som sa stretnúť, ale NECHCEM. Keby chcela, by mi napísala, ja sa nebudem nikomu prosiť a načo budem len tak pozývať baby, aby ma využili a sa so mnou zahrávali. A tak podobne aj s touto poslednou, neozýva sa, pozval som ju na trhy a nič, je online. Ja som ju už vymazal z Badoo, môže to zachrániť jedine napísaním. Ak nie, tak už nie, mala skôr rozmýšľať.. A aj to, prejdem na whatsapp a napokon mi tam ani neodpisuje.
Kašlem už na ľudí, ktorí nevedia nič oceniť. Nie je nutnosť byť zadaný, keď stretávam hlúpe baby.
Šak si ale písal že si sa uz bozkával v minulosti, takže ako k tomu vtedy došlo ?
"no áno to bozkával, aj držal za ruky, ale čo, babu som mal tak 2 mesiace. To asi nie je možné považovať za frajerku, a napokon ani tá ma nemilovala. Mi povedz, aký ja mám mať obraz o ženách a ako im mám veriť, keď stále toto.. "
Nuž, a ako si ju vtedy zbalil, a ako si sa dostal k prvému bozku ?
No ked sa s tebou bozkávala tak ta asi milovala, ibaže by ťa mala len ako kamoša s výhodami
Neviem, ale podla mna ked sa nepobozká žena hned pri prvej príležitosti, tak pravdepodobnosť pobozkania neustále klesá...... Zober si to tak, že dáš sa do rozhovoru s nejakou babou, máš teda na výber, bud sa k nej priblížiš a dáš jej bozk, alebo to necháš na "inokedy"... lenže to "inokedy" už nemusí nastať, dovtedy dokial sa znova stretnete sa može s niekým novým stretnut.... a čím viac sa s nou bez pobozkania budeš rozprávať tým horšie, lebo čím viacej toho o sebe povieš, tak tým stúpa pravdepodobnosť, že sa jej niečo čo o sebe napíšeš nebude páčiť, a hned to s tebou ukončí, a to bez toho aby došlo k druhej chodzke.
Ked si veriaci tak zájdi do kostola a oslov tam nejakú slečnu. Povedz jej o svojom probléme. Ako správna veriaca by sa mohla obetovať, a skúsiť s tebou vzťah.
Tak ona mi povedala, že ma milovala ako kamaráta (to neviem ako), ale mrzelo ma to. Týmto si môžem poznamenať, že ma ešte vzťahovo žiadna teda nemilovala. Nerozumiem tomu, ale hovorím si, že asi som zlý typ, nie som dobrý na vzťah. A výhody som s tamtou nemal, to by som už nespomínal, že som panic.
Tak hoci s tým nemám osobné skúsenosti, ale môže byť aspoň čiastočná pravda, že bozk spraví najviac a dokázal by prepáčiť chybu/chyby, ktoré sa o mne dozvedela cez písanie. No len to zrovna nerobím a problémom je, že sa neviem stretnúť. 😬