ľudia sú sprostí a myslia si, že šťastie príde zvonka. šťastie treba hľadať vo svojom vnútri, potom je človek šťastný navždy. to isté platí aj o čomkoľvek inom, po čom ľudia zvyknú túžiť.
najviac stastna som vtedy, ked som zamilovana
inak ma stastnou vie urobit, ked idem napriklad v meste okolo stastnych ludi a deti. ktore svojou veselou naladou prenesu trochu stastia a usmevu aj na moju tvar...
pocit šťastia mi vydržal najdlhšie, keď som si úprimne povedala "chcem byť šťastná"... a odvtedy mi prichádzali do života menšie aj väčšie udalosti, ktoré ma robili šťastnou
a skončili sa tie, ktorých som sa silou mocou držala, aj keď ma šťastnou nerobili =P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A ako dlho to vydrží je dosť individuálne a závisí to od kvality a druhu drogy
a potom ešte prítomnosť osoby ženského pohlavia ktorá ma ľúbi a ktorú ľúbim ja.
ale drogy sú ľahšie dostupné, spoľahlivejšie a lacnejšie.
je to už dávno, čo som taký mala
a vydržii to, pokým sa to neposere a nerozpadne
jou!
potom pizza, MR, úspechy.
pivo
trava
cestovanie po azii
zvierata
peniaze (tie ma robia spokojnym, nie stastnym)
inak ma stastnou vie urobit, ked idem napriklad v meste okolo stastnych ludi a deti. ktore svojou veselou naladou prenesu trochu stastia a usmevu aj na moju tvar...
a skončili sa tie, ktorých som sa silou mocou držala, aj keď ma šťastnou nerobili =P